Heti tarot-előrejelzés: a sorsod ura vagy!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: a sorsod ura vagy!

Heti tarot-előrejelzés: a sorsod ura vagy!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Hidd el, bármire képes vagy! Te vagy az egyetlen személy, aki rendelkezhet az életed felett. Csak hinned kell benne, és tenned érte! Ez a teremtő energia fogja meghatározni az egész hetünket, ugyanis most az 1-es szám rezgése érvényesül. A tarot-ban a Mágus jelképezi mindezt. "A Mágus eszességet, ügyességet, öntudatot és aktív életformát jelképez. Olyan periódust jelez, melyben nehéz problémákat is le tudunk küzdeni. Ez a kártya ugyan tudatunk erejét ábrázolja, de ezáltal nem azt fejezi ki, hogy az érzelmek és más tudatalatti erők elhanyagolhatóak lennének. Ellenkezőleg: a Mágus által jelképezett rendkívüli befolyásoló erő és hatékonyság a tudatosság és tudatalatti közötti mély harmónián alapul. Csak az ebből keletkező benső biztonság képes hegyeket mozgatni." Kell ennél több?  

A heti-tarot előrejelzés mindig egy mankó, egy löket a hét elején, hogy tudd, milyen energiákat érdemes hasznosítanod a következő hét napban. Útmutatás erre a hétre:

A munkahelyünkön most aktívabbak lehetünk, mint máskor. Minden munkát el szeretnénk majd látni, amit csak ránk bíznak, de fontos tudni, hogy hol a határ. Azzal semmi gond nincsen, ha a teljesítményünket növeljük, hogy főnökünk minél büszkébb legyen ránk (ezt mind pénzzel is honorálva), de amikor már átesünk a ló túlsó oldalára, azaz az életünkben minden a pénz és a munka körül forog, akkor már valami nem stimmel. Nem beszélve arról, hogy ilyenkor a család, a barátok és a szeretteink sínylik meg, hiszen az ő rájuk szánt időből csípünk el, hogy még munkaidő után is az irodában maradjunk, vagy akár otthon folytassuk a munkát. Nem minden a pénz, így ne is mindent áldozzunk fel érte. A szerencsejátékon játszók figyelmét viszont felhívnám arra, hogy az állandó számaikat most ne felejtsék el megjátszani, hiszen nagy az esély rá, hogy

Fortuna melléjük áll és akár egy pár tízezres nyereménytől kezdve egy egészen nagy, akár hat nullára végződő összeggel gyarapodik a pénztárcájuk vagy bankszámlájuk egyenlege.

A romantika és szeretet járja majd át az életünk minden percét a héten, sokszor már túl nyálasnak is érezhetjük majd. A szerelem egyik hátulütője az, hogy képes az ember elé egy rózsaszín ködöt képezni, amitől mindent jónak, pozitívnak, cukinak és édesnek látunk. Valójában az élet nem fenékig tejfel, de mi mégis annak látjuk majd. A párkapcsolatunkra is átterjedhet ez a cukiság, és törekszünk majd arra, hogy minden közös pillanatot boldogan éljünk meg.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x