Vészjósló felhők gyülekeznek - heti tarot
Címlap / Ezotéria / Vészjósló felhők gyülekeznek - heti tarot

Vészjósló felhők gyülekeznek - heti tarot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az élet mindig tud meglepetéseket okozni. Amikor már kezdjük magunkat jól érezni, pont akkor történik egy olyan esemény, ami mindent felkavar. Megízleljük, hogy milyen finom, édes az alma, majd hirtelen citromba harapunk, összehúzódik a szánk, és azt mondjuk: nem finom. De az élet megy tovább! Maximum reménykedni tudunk benne, hogy a legközelebbi harapásnál ismét a lédús almába kóstolhatunk. Bár a tarot szerint most inkább keserű és savanyú dolgokat kínál a sors. 

Kardok négyes - a hét elején fel kell ismernünk, hogy a harc egyáltalán nem célravezető. Lehet vádaskodni, bűnbakokat keresni vagy valakit kikiáltani fekete báránynak, de ettől maga a probléma még nem oldódik meg. A párkapcsolatokban teljesen felesleges, hogy a két fél folyamatosan gyilkolja egymást. Ha szeretjük egymást, akkor egyértelmű, hogy el is kell fogadnunk magunkat, illetve a másikat is úgy, ahogy van. Ellenkező esetben nem is őt szeretjük, hanem azt a róla vizuálizált képet, amit összetettünk a fejünkben. A pénzügyi problémáinkra is célravezetőbb az a forgatókönyv, miszerint félre teszünk minden idegeskedést és gyötrődést, és helyette a megoldásra törekszünk.
 
Érmék ötös - a hét vége felé közeledve egyre több felhő gyülekezhet a fejünk fölött. Bármibe fogunk, szinte biztos, hogy nem terveink szerint fog alakulni. Érdemes ezeket a sikertelenségeket, vagy kudarcokat a helyükön kezelni. Egyáltalán nem dől össze a világ attól, ha valami nem sikerül. Sőt! Érdemes elgondolkodnunk azon, hogy valóban itt van-e az ideje annak a dolgonak, amit terveztünk. Lehet, hogy egy égi jel hágja át terveinket, jelezve, hogy még nem állunk készen rá, vagy még nincs itt a tervezett dolog ideje.

Kardok hercegnője - a hétvége során a családi problémák erősödhetnek fel. A régebben húzódó konfliktusok orvoslására egyértelmű, hogy nem ezt a két napot kell felhasználnunk. Célszerű erre a hétvégére tényleg pihenést időzeteni, és elkerülni bármilyen családi programot. Ha már előre eltervezett családi ebédnek, vagy ünnepnek leszünk házigazdái, akkor érdemes előre felkötni a nadrágot!


Általános tarot jóslat a hétre: A határidőnaplóba vésett időpontokat ne vegyük szentírásnak, mert bármelyik pillanatban történet olyan esemény, ami mindent átír. Legyünk mindig frissek, kezeljük helyükön a problémákat, és ne akarjunk mindent egyedül megoldani! A párkapcsolatunkban őrízzük meg a józan eszünket és nyugalmunkat, és bízzunk abban, hogy minden helyre áll!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6027 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x