Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll

Havasi Patrícia

Ez vár Rád a következő hónapban, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed az Ikrek jegyében áll

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Az Ikrek domináns ember kettős jegy lévén képes mindig a megfelelő arcát mutatni. Igen szórakoztató vagy, melletted ritkán unatkozni. Kiváló vitapartner vagy, bár sokszor nem alkotsz önálló véleményt, igyekszel semlegesnek maradni, hol az egyik hol a másik mellett szavazol. Érdeklődési köröd is szinte mindenre kiterjed, kíváncsi természetű vagy viszont épp emiatt lehetsz felszínes, mert minden érdekel és nincs időd, sem kapacitásod a dolgok mélyére ásni. Kiváló beszélgető partner vagy, minden témához hozzá tudsz szólni. 

A megfelelő szó megteszi hatását, de soha egyetlen szó sem lehet olyan hatásos, mint egy jól időzített szünet.” (Mark Twain)

Óriási intelligenciával rendelkezel, emellett szárnyaló fantáziával is megáldottak az Égiek. Fantáziád révén adottak a jó gondolatok, ügyelned kell azonban, hogy meg is valósítsd azokat, mielőtt tovább lépnél és új gondolaton törnéd a fejed.
Hivatásod tekintve megtalálhatod helyed bárhol, ahol gyors gondolkozásra és információközvetítésre, termékek árusítására/cseréjére, jó beszélőképességre, szellemi vitapartnerre van szükség. Nagy előnyöd a nyitottság és tudásszomj, mert ilyen emberekre az élet számtalan területén szükség van.


Néhány jellemző tulajdonságod továbbá címszavakban: kettős természetű, mozgékony, gyors, barátságos, segítőkész, éleseszű, jól beszélő, érdeklődő, kíváncsi, találékony, nyugtalan, szomjas a tudásra, önfeláldozó.

2015. június 15. és 2015. szeptember 18. között a Szaturnusz bolygó visszatér a Skorpió jegybe, ezzel a Nyilasok és az Ikrek újra fellélegezhetnek ( de csak egy kicsit). Érdemes lesz megfigyelni önmagunkon azt, hogy ki és mi tud minket kihozni a sodrunkból. Mi az, ami kihozza belőlünk az indulatot, pozitív és negatív értelemben egyaránt? Mért leszünk „magunkon kívül”?

Még egy jelentős esemény az Ikrek havában:

2015. Június 2. –án nemcsak Tízmilliószoros Nap lesz, hanem Nyilas Telihold is, amikor jobb ha az ésszerűséget elfelejtjük,, merjünk álmodni nagyokat helyette! Szóljon majd az a nap a realitás helyett az idealizálásról, valamint az optimizmusról, a bölcsességről és a kiáradásról.


Végül egy Ikrekre jellemző tulajdonságról, a kíváncsiságról, szóljon egy idézet:
Mindig egy másik ember szemébe nézz, ha önmagadra vagy kíváncsi.”
Jókai Anna
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7931 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x