A teljesség igénye és az ember lehetőségei
Címlap / Ezotéria / A teljesség igénye és az ember lehetőségei

Terdik Réka

A teljesség igénye és az ember lehetőségei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

A traumatérkép ugyan a teljesség igényével készül, ám egy ember lehetőségeinek száma tényleg végtelen (hiszen végtelen sejtbe írt potenciált hordoz!). A valódi kérdés mindig az, képes-e kibontani vagy adott esetben áthangolódni. És hogy miért ez a valódi kérdés? Mert csak részben múlik rajtunk. Tényleg csak részben.  

Három fontos kérdés, amellyel sokszor találkoztam:

"Ha elkészíttetem a traumatérképemet, akkor minden olyan kiszámított lesz, akkor hová lesznek a meglepetések?" "Akkor az én életem nem más, mint mondjuk a felmenőim életének az ismétlése?" „Létezik szabad akarat a traumatérkép gyakorlatában?”

A traumatérképben, a múlt-jelen-jövő tengely azért fontos, hogy az ismétlődések megismerése által felszabadulhassanak a lekötött energiák és a valós lehetőségeket átélhetővé, megragadhatóvá, ám a veszélyes vagy akadályozó eseményeket veszélytelenebbé és kevésbé akadályozóvá tegyük.

Főként azokra a már megtörtént múltbeli eseményekre koncentrál, amelyek nagy eséllyel megismétlődnek majd a jövőben is.

DE A LÉNYEG MINDIG A HOGYAN!

Mert, ahogy nem kontrollálhatod az életed minden pillanatát, minden rajtad átsuhanó érzést vagy gondolatot, a traumatérkép is főleg azokkal az élményeiddel foglalkozik, amelyek már gyökeret eresztettek benned.
Ki ne élne át szívesen régi szép élményeket új köntösben?
Ki ne örülne egy régóta nyomasztó helyzetből való kiszabadulásnak?
A traumatérképed ismerete tehát a béklyóidtól szabadít meg, hogy megújulhass. Szó szerint, ugyanis ilyenkor ez a testedben, a sejtjeid szintjén is lezajlik biokémiai folyamatok által szabályozva. Ugye nem kell magyaráznom, ha a fizikai tested megújul, az a változás kezdete...


Alaphangoltságodat tekintve igen, lehetőségeidet tekintve nem a felmenőid életének az ismétlése az életed.

A traumatérképed pont azt segít megérteni miben, mitől vagy más, mert ha feltárja hasonlóságokat, láttatja a különbözőségeket is. A másságodat pedig csak TE már a születésedkor meghatároztad. Te hívod be az életedbe ösztönösen, vagy tudatosan azokat a változásokat, amitől egyedi, csak rád jellemző lesz az életutad, bár tény, hogy az alapvető tehetségeid nem tanultak, hanem öröklöttek! A kérdés az, hogy kibontod-e őket, mint az ajándékot.

Érdemes belátnunk, hogy a hasonlóság, vagy ismétlődés rendkívül fontos dolog. Egészen egyszerűen az adja az alaphangoltságot, mindazt, amit örököltél. Tudást, képességeket, hiányosságokat, mindazt, amit elfogadsz, és mindazt, amit nem. Ez az öröklött alaphangoltság (minta) pedig nagyon is összetett és sejtjeid szintjén jelen van az életedben! Úgy képzeld el, mintha egy több 10 000 oldalas könyv lenne a tested egyetlen sejtjében tömörítve, és az emberi test megközelítőleg 100 000 milliárd sejtből áll. Például egy idegsejt 60 ezer másik idegsejttel áll kapcsolatban... Azt hiszem most már érted, miért írom azt, hogy a lehetőségeid, az egy témára létrehozható variációid száma végtelen. Igen, jól értetted, ez már itt a szabad akarat témakörét érinti. Tulajdonképpen millió dologról döntesz szabadon, és másik millióról pedig egy már bejáratott minta alapján. Ez a kettő együtt természetes.

Minden időszakodban, a magaddal hozott alaphangoltságodból a rád leginkább nagy hatást gyakorló élményekből fogsz válogatni.

A traumatérkép pedig segít Neked feltárni, melyek ezek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 10123 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x