Miért gyengítik a férfiakat az erős nők?
Címlap / Ezotéria / Miért gyengítik a férfiakat az erős nők?

Nyiri Helga

Miért gyengítik a férfiakat az erős nők?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Saját magamon tapasztalva tudom, mennyire nehéz volt megengedni a férfinak mellettem, hogy férfi legyen. Az erős nők programja sokszor, a férfiak gyengén tartása. Miért nem engedjük meg nekik, hogy erősek legyenek?  

A párkapcsolat a legjobb önfejlesztő eszköz. Mondom ezt egy ideje. Aki tudatos a kapcsolataiban, különösen a párjával való kapcsolódásban, hamar és hatékonyan tud lépni, fejlődni.

Minden jelenlegi helyzetet az letünkben a gyermekkori sebek, traumák, örömök határozzák meg. Azok a minták dolgoznak bennünk is, amit anyától és apától hoztunk a DNS-ben, amit tőlük tanultunk, amit velük láttunk.

Nagyon fontos elfogadnunk azt a tényt, hogy minden kislánynak az első férfi energiaminta az édesapja. Ahogy minden kisfiúnak az első női energiaminta az édesanyja.

Bármilyen is ez a minta, alapvetően erre tanul rá a rendszerünk. Ami azt jelenti, hogy az a kislány, akinek az anyukája is erős volt a maga módján, erőssé válik a felnőtt kapcsolódásaiban. Harcos lesz, ahogy anya is az volt. Teszi ezt azért, mert nem ismer más mintát, ezért felnőtt korában anyához hasonlóan választ majd társat.

Amikor visszaemlékszünk a gyermekkori képekre, akkor fel tudjuk fedezni magunkban ugyanazt az energiát, amit mi élünk éppen most a párkapcsolatunkban. Nem mindig ugyanaz, de nagyon hasonló.

A tudatos nő, egy idő után el kezd ezzel dolgozni, mert csak egy ideig jó az az érzés, hogy uralma van a férfi felett. Amikor már kellőképpen meggyengítette, akkor nehézzé válik vele a kapcsolódás. Hiszen legbelül férfire vágyik, csak nem tudja, mégis hogyan tudná erősen tartani a férfit?

Bizony ez nem mindig könnyű. Adott egy anyaminta. Adott egy erős anya, aki szintén gyengébb férfivel élt. Az első feladat ezt az anyasebet meggyógyítani. Ebben a mintában a gyermeki én is sérült, mert az erős anya, nem biztos, hogy odafigyelő, türelmes és gyermekét szeretettel felnevelő anya volt. Fontos az itt képződött sebeket is megtalálni, amivel a theta munka során sokat foglalkozunk. Általában anya is hozta magával ezt a mintát, így a generációs mintákat gyógyítunk.


Aztán megnézzük azt is, hogy mi a jó abban, hogy gyengítjük a férfit? Miért biztonságos a gyenge férfi? Mi lenne, ha hagynánk, hogy erős legyen?

Ez a terület egy igazi kihívás. Hiszen a gyenge férfi ad egyfajta biztonságot. Amikor pedig feltárjuk a félelem valódi okát, okait, akkor ezt meg tudjuk gyógyítani. A gyógyítás eredménye pedig az, amikor a párunkban fel tudjuk emelni a férfit, erősítjük, mert az a félelem, ami alatta volt, már nincs ott.

A gyenge férfiak persze ezt az erős női mintát keresik, hiszen ezt ismerik anyától. Ott az a feladat, hogy meg tudjon gyógyulni minden olyan seb, amit a fiúgyermek kapott.
Sokszor látjuk azt is, hogy az egyik ok, amikor nincs igazi leválás a fiú és az édesanyja között. Ez az első pont, amin dolgozunk. Anya és fiú egy olyan kötelék tud lenni, különösen egyke fiúknál, ami nehezíteni fogja a párkapcsolatba érkező nő életét.

Mit tehetünk hát ilyenkor?

Megnézzük, hogy mire jó ennek a fiúnak, akiből férfi lett ez a minta? Hogy szolgálja őt ez az erő, amivel a mellette lévő nő gyengíti?

Fontos az a tudatalattiban futó programsor is, hogy nem haladhatom meg a szüleimet. Magyarul, ha anya nem volt boldog, én sem lehetek. És ugyanez apára.

 
 
A theta munka során a tudattalanban futó programokat térképezzük fel, ezeket cseréljük le. Hiszen ezek sosem a tudatos elmében vannak, hanem sokkal mélyebben. Sokszor el sem tudjuk képzelni, csak azt érezzük, hogy nem jó, hogy szétfeszít, hogy reménytelen…
Nem az. Minden változtatható, minden gyógyítható. A megértés, a minták lecserélése, a megbocsátás, mind kioldja a régi mintákat és helyet ad az újaknak.

Mindenkit arra buzdítok, hogy tegyen érte, mert az egyik legszebb kapcsolódás, amikor a nő és a férfi ereje teljében, szívük minden nyitottságával, átadják magukat a szerelemnek. Felemelni a nőben az istennőt és a férfiben az istent, nem lehetetlen.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 16520 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x