Önmagadtól sosem szabadulhatsz
Címlap / Ezotéria / Önmagadtól sosem szabadulhatsz

Terdik Réka

Önmagadtól sosem szabadulhatsz

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

Ezért jobb, ha megbarátkozol vele. Milyenek a téged mozgató rendszerek? A traumatérkép azt mondja: vannak öröklött és szerzett rendszereid, tudásanyag=sejtjeidben rögzített érzelmek, gondolatok,események, állapotok. Mielőtt bárki megijedne, alkalmazzunk egy egyszerű szabályt: a rendszertelenség/káosz is egy rendszer, csak még nem értetted meg a mozgatórugóit. 

Tehát, mivel vannak rendszereid, azaz akarod, nem akarod, érted vagy sem, mindenféleképpen része vagy a téged körül vevő világnak. Mi több hatással vagy rá. Állandóan.

Az automatikus jelzőrendszereden (a testedben lezajló biokémiai változások) keresztül vagy hatással a világra. Ez a jelzőrendszer ingerületeket= állapotjelzéseket, egyszóval információt ad le folyamatosan a világunkat behálózó nagy közös emléktárba illetve vesz fel onnan.

Mindenféleképpen részei vagyunk a világnak, nincs olyan, hogy nem!

Csak az fordul elő, hogy azt hisszük elzárkózunk előle, vagy süketté tesszük magunkat a jelzéseinkre érkező válaszokra. Mert a szabad akarat törvényszerűségei előnyt élveznek az összes rendszerrel kapcsolatban, úgy mint önvédelmi reakció, ami nélkül nem létezne sem az evolúció, sem a teremtés.


Tehát a RÁD SAJÁTOSAN JELLEMZŐ öröklött és szerzett tudásanyag, maximális mértékben az életben maradásodat, a fejlődésedet szolgálja. Mert az egyén és a közösség elsődleges célja ez. Az életben maradás.

Sajnálatosan gyakori jelenség, hogy mivel saját tudásbázisunkat nem értjük, fel sem ismerjük, csak ismételgetjük, vagy leszármazottainkkal ismételtetjük az életellenes mintákat. Ez jó esetben oda vezet, hogy keresünk egy "sikeresebb", de leginkább csak annak tűnő modellt, amit aztán másolhatunk. (Kakukkfióka effektus)

Ki kell ábrándítanom mindenkit, aki az hiszi, hogy ez majd folyamatosan működik. Egy időszakon talán átsegít, de aztán újra a saját terünkben találjuk magunkat, ugyanazokkal a megoldatlan problémákkal. Ez az újrajátszási kényszer.

A személyes traumatérképed ismerete abban segít, hogy megismerve önmagad, a saját képességeidet, tudásodat, AZAZ A TÉGED MŰKÖDTETŐ RENDSZEREKET, végre életképes önmagad lehess, és ne bárki más.

Ne feledd, önmagadtól sosem szabadulhatsz, ezért jobb, ha megbarátkozol vele.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 5952 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x