Őszinteség kontra hazugságok
Címlap / Ezotéria / Őszinteség kontra hazugságok

Terdik Réka

Őszinteség kontra hazugságok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Életmentő vagy életellenes? Ahogyan azt már tisztáztuk, az önmagunkkal szembeni őszinteségnek óriási gyógyító ereje van, kihat az életünk minden területére. Az életmentő és életellenes hazugságokat összefoglaló nevükön TITOK -nak nevezzük. Fontos részei a családi territórium védelmi eszköztárának. 

Mivel a hazugságra való képességünket a másolt mintáinkkal - újrajátszás - együtt kapjuk, ezért a legsikeresebb megelőző megoldás a figyelem és az önmagunkkal szembeni őszinteségben való feloldásuk.

Az életmentő hazugságok akkor születnek, evolúciós szükségletként, amikor az egyén nem tudna fennmaradni egy bizonyos közegben, vagy közösségben, illetve nem képes más módon alkalmazkodni vagy változni. Az életmentő hazugságoknak, ahogy az a nevében is benne van, időnyerés a célja, az élet megőrzése szempontjából. Tehát időszakosak, mert nem a hazugság megszilárdítása a céljuk, hanem kerülőutak csupán, az önmagunkkal szembeni őszinteség eléréséhez. Az éppen aktuális környezet is elfogadja, támogatja és alkalmazza. EGY BIZONYOS IDEIG.


Ezen idő letelte után az addig életmentőnek bizonyuló hazugság életellenessé lesz. Ez, reciproka az életmentésnek, tehát a célja ugyanaz, az önmagunkkal szembeni őszinteség elérése. Viszont most már durva, romboló és károsító hatásokkal fűszerezve.

Mindhárom technika célja a túlélésre való képességek feltárása és alkalmazása.
A traumatérképed szempontjából, az egyes időszakaidban ott vannak rejtve mindig a vészhelyzetek, ahol a legtöbb életellenes hazugságot leled.

Amikor az életed eseményei alapján elkészül az időszakos vagy az egész életedet felvázoló traumatérképed, az mindig azzal a céllal készül el, hogy megmutassa hol érhetnek a trauma újrajátszásból fakadó káros események és milyen típusú megoldásokra támaszkodhatsz. Fel tudod-e oldani a megfelelő életigenlő válaszok beiktatásával még mielőtt bekövetkezne, vagy utólag kell majd gondozgatnod, kigyomlálnod a káros hatásokat, újra meg újra.

Azért jobb, ha nem felejted el, hogy a sejtjeid, a "biokémiád" mindent tud rólad, és mindig leadja megfelelő jelzéseket!

Mielőtt viszont elkezdenéd feltrancsírozni magad az őszinteség oltárán, várd meg a 2. részt, mert cikkünket jövő héten folytatjuk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6492 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x