Egységben a világgal
Címlap / Ezotéria / Egységben a világgal

Terdik Réka

Egységben a világgal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-06

Az Egységben Látás = a külső-belső világ megismerése, az egyént mozgató rendszerek ösztönös vagy tudatos felismerése az egyes ember számára azért fontos, mert mind a (folyton változó) Világba, mind pedig (a folyton változó) Önmagába történő beilleszkedési pontokat jelöli.  

A legkönnyebben akkor fogjuk tudni megragadni a működését (úgy érzelmileg, mint gondolatilag), ha egy óra belsejének a képi megjelenítődésében gondolkodunk.
Kifelé az óra arculata, mutatói, funkciói, színei és formái sokfélék. Kinek-kinek az ízlése, vagy éppen a különböző alkalmak szerint, amihez viseljük őket...

Pont olyanok, mint az emberek, hangulataik, korszakaik. Ám az órákat belülről rugók, lemezek és fogaskerekek alkotják. Vagy a digitális órákat a sok beleprogramozott funkció...Ugye kezd már láthatóvá válni számodra, miről beszélek?
A különböző programok, kisebb-nagyobb rugók, lemezkék és kerekek szimbolizálják mindazt a belső, öröklött tudást, amit magaddal hoztál. Az óra külseje, kinézete pedig mindazt a szerzett tudást, amiként ezt a külvilág felé közlöd.


A különböző időszakaidban kifelé, a Világ felé, különbözőképpen nyilvánulsz meg ugyan, de az órád belső szerkezete (=időtlenség, állandóság), a programjai, mindig és folyamatosan működésben és összhangban vannak, csakúgy, mint az összes - generációk során át megöröklött - belső tudásod. (Legfeljebb TE nem érted, nem alkalmazod, vagy nem tudsz róla!)

Egyetlen program, egyetlen lapocska, fogaskerék vagy rugó sem lényegtelenebb a másiknál.
Az órád működéséhez, azaz a Te működésedhez MINDEGYIK egyaránt 100%-ban fontos.
Ezért az Egységben Látást (logikus gondolkodás használata nélkül) sokféleképpen nevezik még: például Hit. Tehát hit mindabban, ami Téged mozgat! Vagy Bizalom, Feltétel Nélküli Szeretet, Elfogadás. Ezért nem kérdőjelezzük meg.

 
 
Amikor megkérdőjelezzük ezeket a fogalmakat, azt azért tesszük, mert a Hitet, a Bizalmat, a Feltétel Nélküli Szeretetet és az Elfogadást annyian és annyiféleképpen harsogják, hogy valahová RAJTAD KÍVÜLRE helyeződik és TÁRGYIASUL.

Holott annak semmi más nem tárgya, csak a Te életet támogató, ösztönös érzelmeid, gondolataid és cselekedeteid. Pont ennyi és semmi több. Ha szerencséd van, itt azért belép a logikus gondolkodásod, hogy helyére tegye a dolgokat!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3891 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x