Lejárt az időd! Vagy mégsem?
Címlap / Ezotéria / Lejárt az időd! Vagy mégsem?

Terdik Réka

Lejárt az időd! Vagy mégsem?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Az összekeveredés és a félreértések ott kezdődnek, amikor a belső tudásod elnyomott állapotban van, akkor sürgősen elkezded keresni kint a Világban, hogy hogyan jelenik meg mások számára életet igenlő módon az Egységben Látás.  

Ha szerencséd van, itt azért belép a logikus gondolkodásod, hogy helyére tegye a dolgokat!

Mert a rejtett működési elve minden mechanikus vagy digitális órának ugyanaz! Csak rejtve van, és Te éppen nem bízol a Sajátodban. Pedig élsz, érzel, gondolkodsz, és cselekszel. És valahogy még sincsen meg Benned az Egységben Látás hite.
Tehát ilyenkor a logikus gondolkodásod (ami egyébként szintén a Téged életben tartó rejtett ösztönös tudásod kifejeződési formája) bele fog tolni a Világba, hogy akkor próbáld meg azon keresztül megtapasztalni, megérezni, megérteni a Belső Önmagadat.
Hogy megérthesd, mindenkit, de szó szerint MINDENKIT ugyanez mozgat - saját életútjának, és feladatainak megfelelően-, és a bármilyen, mástól származó mintákon keresztül eljutsz végre Önmagadhoz.

Mert, ha még emlékszel, a Te feladataidat, sem Önmagadon belül, sem azon kívül, a Világban SENKI MÁS nem tudja úgy elvégezni, mint Te magad! (Talán majd a gyermekeid megpróbálják, és ha hagyod őket, még sikerülhet is nekik...).


Amikor tehát a Világ tanít meg szeretni, akkor bár észre sem veszed, mégis folyton olyan embereket keresel és/vagy kapsz - attól függően épp mennyire vagy aktív a különböző időszakaidban -, akik pontosan a Te, generációk során át felhalmozott, öröklött tudásodat fogják aktiválni Benned.

És ha szerencséd van, és nem okoskodsz túl sokat, akkor még a fájdalmaidat is meggyógyítják, legyen az szellemi, pszichés, vagy fizikai természetű.

 
 
Ám önmagától értetődően, ha az életet nem támogató választásaid mellett döntesz, így például hagyod a fenébe az Egységben Látást, az ösztöneidet, a logikádat és a belső tudásod, a Téged eddig tárt karokkal fogadó (kül és bel)Világ megszorítja a gyeplőt és keményen belepattint a "lejárt az időd" című rendszerekbe. Ilyenkor a házimozidban a halál, elmúlás, depresszió és mindenféle búbánat, önvád filmjei fognak állandóan menni, időnként megszakítva a sikertelenség felemelő reklámfilmjeivel.

Persze így is lehet.
Pontosabban csak így lehet: ahogy Neked tetszik.
Mert a Szabad Akarat törvénye és a Tapasztalásé mindenek felett való!
Amikor megismered a személyes traumatérképed, mindig tudni fogod mennyi a pontos idő Nálad.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6683 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x