HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-25
Címlap / Ezotéria / Mesterek

Terdik Réka

Mesterek

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2017-09-25

Amit feltétlenül tudnotok kell, az az, hogy ezeket a tisztázó értelmezéseket egyáltalán nem azzal a célzattal írom, hogy demisztifikáljam a témát, vagy hogy bárkinek bármiképpen megbántsam a legbelsőbb érzéseit. Ezek a jegyzetek azoknak szólnak, akik kapaszkodót keresnek, mert sem elutasítani nem szeretnék a "spirituális-ezoterikus" eseményeket, ideákat, sem eltévedni nem szeretnének a világában.  

 

A Traumatérkép maximálisan világos rendszere pedig lehetővé teszi az egyszerű, könnyed értelmezést.

Akkor lássunk hozzá:

A Mesterek:
A mester titulus vagy megnevezés egy téma elméleti és gyakorlati szakértőjének jár az elismerés jeleként. Nekünk mindannyiunknak viszont a különböző időszakainkban feltétlenül szükségünk van arra, hogy a szerzett és öröklött képességeinket, tudásunkat aktiváltassuk és gyarapíthassuk, hogy aztán mi is a saját köreinkben szakértővé válhassunk valamiben.
Minden időszakunk erről szól, ezért csináljuk végig belső késztetésre és ugye az elvégzett feladat, avagy a megvalósult álom reményében.


A Mester pedig folyton jelen van.

Súg belülről, a sejtjeinkből, mint öröklött, generációk sora óta hordozott és fejlesztett tudás, és súg kívülről is, emberek, érzelmek, gondolatok, események formájában.

A spirituális világ Mesterei pont azt szeretnék számodra világossá tenni, amit a sejtjeid súgnak, mert esetleg nem bízol eléggé a képességeidben, önmagadban, a belső hallásodban, vagy éppen fejlődni szeretnél, azaz feldolgozni egy éppen soros, aktuális pszichogenetikai problémát.
A pszichogenetikai problémák természetéhez hozzátartozik, hogy néha nélküled is megoldják magukat, pusztán azért mert JÓ közegben vagy.

Olyanban, amelyik válaszol, akár kimondatlanul is a belső gondjaidra. EZ A TERMÉSZETES ÚT.
Ám sokszor az is előfordul, hogy bár a problémád megoldódik (ilyen vagy olyan szintű aktív vagy passzív részvételed mellett), mégis valahogyan csak későn tudatosul Benned.
Vagy éppen egyáltalán nem, mert annyira hozzászoktattad magad a bevett gondolkodásmódodhoz, és az azokra adott sikeresnek gondolt, ám a gyakorlatban sikertelen válaszaidhoz.

Nos ilyenkor szoktak megjelenni effektív kérés és hívás nélkül is a kőkemény mesterek. És amit ők tesznek, az eszelősen fáj, mindemellett pedig rossznak és kegyetlennek is érzed.

http://traumaterkep.com


 
 
[5067]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


titkosrandi fej

éves
 
fotó
Tagok: Túl az 1 millión, Fotóval: 331.689


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 


/img/hirdetes/everness-INY-300x250.gif
 


 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x