A spirituális út mesterei
Címlap / Ezotéria / A spirituális út mesterei

Terdik Réka

A spirituális út mesterei

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ezek általában olyan élethelyzetek és emberek formáját öltik, akik könyörtelenül pontot tesznek az életed egy időszakának végére. Ők vagy Nálad is rosszabb változáskövetők, vagy pont ellenkezőleg, precíziós műszerként érzik, hogy mikor kell váltani, és mindenféleképpen elérik, hogy csúcsra járjon Benned az életet igenlő válaszok motorja.  

Akármelyik változat is, de tudd, hogy mind szellemileg, mind fizikailag egy eszméletlenül kimerítő időszakod következik. Viszont cserébe megújul és felfrissül a teljes fegyvertárad.
És nyugodtan hidd el (már csak azért is, mert ha tényleg mélyen magadba nézel, éltél már meg ilyen időszakot!): MEGÉRI. A Te változásod a környezeted változását is elősegíti, és hipp-hopp ott találod magad, hogy Te is mások Mestere lettél.

A spirituális utad pedig pont erről szól.

A MENTÁLIS ÉS PSZICHOGENETIKAI (SZERZETT ÉS ÖRÖKLÖTT) PROBLÉMÁID MEGOLDÁSÁRÓL.

Illetve arról, hogy ösztönösen vagy tudatosan de érted, érzed és alkalmazod, hogy a szellemi, pszichés és fizikai világban nem egyedül vagy.


Valaki vagy valakik már járták ezt az utat és tudnak mit nyújtani neked. A forma lágysága és keménysége pedig csak azt jelzi, mennyire hosszú ideig nem sikerült alkalmazkodnod, és megtalálnod a számodra életet igenlő választ.

Én a magam részéről, ha megengeded, azt javaslom, hogy ugyan a személyiséged határain belül, de engedned kell a lágyulásnak, hogy ne mindig a kemény mesterekkel találkozz a pszichogenetikai problémáid megoldása során.

 
 
Persze a gyémántot csiszolják, meg teher alatt nő a pálma, ám ha szültél már vesekövet akkor nagyjából sejted, milyen jogon mertem Becses Személyed elé tárni egy kevésbé fájdalmas megoldást...

Szóval a személyes traumatérképed avagy az életed könyvének ismerete ezekhez is hozzásegít. Már ha egyáltalán úgy érzed, szóba kellene állnod saját magaddal néha...



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6601 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x