Az indigó - jelenség energetikai megközelítése
Címlap / Ezotéria / Az indigó - jelenség energetikai megközelítése

Az indigó - jelenség energetikai megközelítése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A dimenzióváltás küszöbén egyre gyakrabban és egyre több forrásból lehet hallani az indigó - jelenségről. Indigó, - Kristály, - Szivárvány Gyerekekről. Mi is valójában az indigó - jelenség energetikai szemmel?  

Az Új Generációs gyermekek a középkori sötétség után, a HALAK korszakából a VÍZÖNTŐ korába való átlépés kapujában jelentek meg a Föld energiaterében, hogy a változást, az átalakulást, illetve a rezgésszint emelkedést segítsék.

Különlegesnek kezelt, sőt általában a kezelhetetlen jelzővel illetett gyermekek, akik sokszor a közösségek különcei, kiközösített tagjai, mivel nem hajlandóak elfogadni semmilyen szabályt, és feladatuk a merev rendszerek átalakítása.

Magas frekvenciával rezgő térből érkeznek az anyagi síkra, és ezt a magas frekvenciát az anyagi minőségben, a színtartományokban lehet először észrevenni és érzékelni. Az indigó színcsoport megjelenése az aurában mindig egy magasabb minőségű rezgésszinten lévő tudatállapotot jelöl. Az indigó gyermekek aurájában a jellemző szín a kékeslila, azonban mint minden energetikai megnyilvánulás, náluk sem állandó ez a minőség. A hangulataik, az aktuális állapotuk, mint minden embernél, náluk is befolyásolja az aura színeit.

Éppen ezért, pusztán az aura színeiből nem indulhatunk ki.

Sok téves megközelítés létezik, melyek szerint az indigók azért rendelkeznek nagyobb tudással, mert már megszámlálhatatlan életet éltek, és tapasztalásaik, bölcsességük ezért kiemelkedőbb a többi léleknél.


  
Ez a megközelítés azért hibás, mert időbeliségre alapozza a tézisét. Mivel az idő csak az anyagi síkokon létező fogalom, onnan kilépve, a lélek minőségében megszűnik létezni. Éppen ezért a már leélt életek számát sem tudjuk összehasonlítani, mivel az inkarnációk nem lépcsőszerűen követik egymást, hanem spirális alakban.
 
Az, hogy a lélek egy adott inkarnációban éppen milyen minőségben jelenik meg az anyagi síkon, az az aktuális korszak energetikájától, valamint a spirális rendszer éppen aktuális fókuszpontjától függ. Vagyis, a lélek a tudását és leszületésének küldetését mindig azzal a fókuszponttal határozza meg, ahova éppen akkor – abban a Pillanatban – figyel, amikor Útnak indul.

 
 
Az Új Generációs gyermekek azt felgyorsult világban türelmetlenségét, folyamatos változni akarását tükrözik vissza, valamint a rendszerek újraértelmezését, a mostanra már értelmét vesztett szabályszerűségek megszüntetését, valamint az Új Irányok, az Új – Út kijelölését közvetítik felénk. Még véletlenül sem harcosok, ahogyan azt sok helyen lehet olvasni, hanem útirányok kijelölői.

Az Új Generációs Gyermekek a Jövőhöz vezető Út, szemeikben a tiszta szeretetet, viselkedésükkel társadalmunk elcsúszásait tükrözve tanítanak minket a türelemre és az elfogadásra.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 18235 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x