A harmadik pénzt vonzó Varázs szó
Címlap / Ezotéria / A harmadik pénzt vonzó Varázs szó

B Nagy Magdolna

A harmadik pénzt vonzó Varázs szó

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

Szeretnél könnyebben, több pénzt vonzani? Akkor a mostani videó Neked szól! Ismerd meg a titkokat! 

A pénz vonzásról B.Nagy Magdi nagyon sok útmutatót készített már. Köztük van több olyan Varázs szó is, amelyeket használva beindíthatod a pénz energiákat. Sőt akár a tudatalattidat is könnyedén „átprogramozhatod”!
 
Ha szeretnéd a pénz hiányt megszüntetni, vagy a már meglévő pénzedet gyarapítani, akkor igazán hasznos lesz számodra ezeknek a Varázs szavaknak a megismerése. A videó sorozatból sok hasznos pénzt vonzó útmutatót kaphatsz. Ezek mind abban segítenek, hogy a jólétedet könnyedén tudd növelni, megerősíteni, hiszen a jólét természetes módon kellene, hogy jelen legyen az életedben! Nézd meg most, szakértőnknek, a harmadik varázsszóról készült videóját.


 
 
3 extra tipp B.Nagy Magditól -  ami további anyagi javak vonzását segíti:
Ez a három extra tipp azoknak lesz hasznos, akik már nem akarnak a szűkösség terében élni, mert többre, jobbra vágynak!


Fotó forrása: Pixabay
 
1. tipp – ha például egy ilyen csodás ékszert szeretnél megkapni, mint ami a képen is látható, akkor: csak azoknak beszélj róla, akik valóban támogatják azt, hogy növekvő jólétben élj!
 
2. tipp – engedd meg magadnak, hogy a nőiességed kiteljesedéséhez a szép ruhák, ékszerek, tárgyak is hozzájárulhassanak! (Pl.: kocsi, nyaralás, vacsorák…stb.)
 
 
 B.Nagy Magdi, azt mondja ugyanis, hogy az első lépés, amikor valamilyen akadályba ütközünk, az mindig az Elengedés! El kell engednünk, a fájó emlékeket, a múlt béli sérelmeket. 
 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 8966 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x