10 jel, hogy gyermeked Gyémántgyerek!
Címlap / Ezotéria / 10 jel, hogy gyermeked Gyémántgyerek!

10 jel, hogy gyermeked Gyémántgyerek!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

2010-től születnek közénk a Gyémántgyerekek, ők az új, különleges képességekkel megáldott generáció, akik szintén az Aranykor létrehozását segítik.  

Ezek a pici gyerekek ugyanúgy rendelkeznek különleges tudással, különleges küldetéssel, mint az előttük levő indigó gyerekek vagy szivárvány gyerekek. A különleges generációk közül ők a legérzékenyebbek, számukra nagyon fontos az emberek szeretete és a környezetvédelem.



10 jel,hogy a te gyermeked is Gyémántgyerek!

 Nagyon érzékeny, nem szereti az agressziót és ha szülei veszekednek, hajlamos könnyen megbetegedni.
  1. Tisztánlátó, ezért érzékeli az elhunyt lelkeket. Ne lepődjön meg a szülő, ha gyermeke állandóan olyan helyre néz, ahol nem áll senki.
  2. Nagyon fontosak számára a növények és az állatok. Felnőtt korára a környezet- és állatvédelemmel kiemelten fog foglalkozni.
  3. Beszélget a növényekkel és az állatokkal.
  4. Nagyon empatikus és érzékeny, ezért nagyon sok orvos,óvónő vagy szociális munkás fog kikerülni közülük.
  5. Nem szeret sokat aludni, az alvásigénye az átlagos gyerekhez képest kevesebb.
  6. Az iskolai évek során ezek a gyerekek gyorsabban tanulnak, mint társaik.
  7. Nagyon akaratosak, ha nem értik meg őket, erőszakossá válhatnak.
  8. Meleg a kezük. Mindegyik gyémántgyerek Reiki gyógyító erővel születik, mindegyikük képes a kezével gyógyítani, anélkül, hogy tanulta volna.
  9. Aurájukban a létező összes szín megtalálható, és fényesen ragyog.

 

 
 

Hogyan neveld? Lénárt Évi parapszichológusunk válaszol!

Egy Gyémántgyerek nevelése nem könnyű, ezek a gyerekek nagyon akaratosak és nem engedik, hogy parancsolgassanak nekik. Az iskolában nagyon nehéz dolguk van a tanító néniknek ezekkel a gyerekekkel. A szülő annyit tehet, hogy amire a Földön szüksége van, azt megtanítja neki. Óvnia és védenie kell a Gyémántgyermekét, mert ezeknek a gyerekeknek nincs életfeladatuk. Ezáltal hajlamosak az öngyilkosságra és ha a szülő nem tudja kellőképpen megmagyarázni neki, hogyan kell viselkedni a Földön, akkor ez a gyermek felnőttkorában mély depresszióba zuhanhat, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy ő szeretné. A túlzott akaratossága, makacssága öngyilkossághoz vezethet, ezért nagyon fontos, hogy a szülő meghallgassa gyermekét és alaposan átbeszéljék a dolgokat, egyúttal felkészítse a Földi életre.

Amennyiben ez nem sikerül, még iskolás évei előtt keressen fel egy Parapszichológust! Ezek a gyerekek csakis kizárólag olyan családba születnek, ahol az egyik szülő szintén kiválasztott, pl. indigó vagy kristály gyerek.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 48765 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x