Ezért segíti a biztonságodat és jólétedet a 8. Feng Shui...
Címlap / Ezotéria / Ezért segíti a biztonságodat és jólétedet a 8. Feng Shui tipp

Ezért segíti a biztonságodat és jólétedet a 8. Feng Shui tipp

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-28

Alapvető emberi igényed a biztonság. Az, hogy nyugalomban, szeretetben, jólétben élhess. B.Nagy Magdi a mai videójában az otthonodat is érintő biztonságról beszél, amelyet jó ismernie azoknak, akik nagyobb stabilitást szeretnének az életükben. Ha te is közéjük tartozol, akkor nézd meg a videóját most!  


Magdi extra tippje a biztonság megteremtéséhez:
A videóban hallhattad, hogy otthonod energiái is befolyásolni tudják az életedet, amihez egy igazán fontos dolgot figyelembe kell venni. Vannak dologok, amiket a kötelező iskolai tananyag nem tartalmaz, azonban ezeket az információkat is tudni kell ahhoz, hogy az életedet irányítani tudd. Az otthon energiájának az ismerete is egy olyan hasznos tudás, amivel javíthatsz az életeden.
 
Ha a pénzzel, jólét teremtéssel kapcsolatosan szeretnél nagyobb stabilitást, akkor a Gazdagság titkai CD-t érdemes használnod, és ha már megvan neked ez a hasznos útmutató, akkor (ha épp nem használod) tartsd, az Önművelés, tudás életületén. 
 
Érdemes egy kijelentést is tenni ez ügyben, ami így szólhat:
„Az a szándékom, hogy a Gazdagság titkait megismerjem, és használjam a benne rejlő tudást, amely segít bölcs döntéseket hoznom!”

Elégedetlen vagy az anyagi helyzeteddel?
Biztonságot adó anyagiak
Biztos te is érezted már, hogy a pénz, az anyagi javakból, ha kevesebb van, mint ahogy azt szeretnéd, akkor az kellemetlen. Amikor pedig jön a pénz, az megnyugtató számodra.
 
Amikor otthonodban rendetlenség van a Gazdagság, Tudás életterületeken, akkor az kellemetlen lehet, míg ha szép tiszta a környezeted, az otthonod ezen része, akkor szívesen tartózkodsz ezen a területen. Ott megnyugszol, és sokkal békésebbé válik az életed, mert amikor tudod, mi a legjobb neked, és aszerint cselekszel, akkor az Élet, kinyitja a neked szóló lehetőségek kapuit!
 
Eleinte talán nehezebb észrevenni a lehetőségeket, mert a sok gond, és probléma nem hagy időt neked, a saját életed élésére. Ha azonban egy kicsit figyeled a jeleket, akkor a megoldások is felbukkanak.

 
A Gazdagság titkai CD épp ezért tartalmaz olyan hangfelvételeket, amelyek az adás, és kapás energiáit hivatottak az életedbe invitálni. Neked csak hallgatnod kell őket rendszeresen, és a CD-n hallható meditációk segítenek a tudatalattidat újra programozni, hogy befogadóbb lehess a jólétre. Engedd meg, hogy az Élet, kinyithassa a Neked szóló lehetőségek kapuit, és használd hozzá a Gazdagság titkainak útmutatóit.


A pénz megkönnyíti az életed és megvalósulhatnak vele az álmaid!

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2828 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x