Heti utazó Tarot - Kardok Ötös
Címlap / Ezotéria / Heti utazó Tarot - Kardok Ötös

Heti utazó Tarot - Kardok Ötös

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Már vártam mikor bukkan fel az Aljasság lapja és amint feltettem a kérdést, minő véletlen, hogy pont ez ugrott ki a pakliból. De ha jobban belegondolunk, akkor teljesen érthető, hogy most jelent meg, hiszen a bőséget teremtő és vágyainkat megalapozó folyamatnak ez is része.  

Miközben vágyaink elérésén munkálkodunk és kezdjük érezni a bőség édes ízét is, valakik a háttérből rossz szemmel néznek ránk. Nem véletlen ez, hiszen ha megjelennek az irigyeink, akkor valamit piszkosul jól csinálunk. Nem is kell velük foglalkozni, hiszen az ő dolguk a féltékenység, az általuk generált pletykákat viszont kénytelenek vagyunk elengedni a fülünk mellett. Ehhez pedig most nagy erőre van szükségünk.
 
Maga a kártya is azt jelképezi, hogy már megvívtad a magad harcát és a csata is a végéhez közeledett. Ebben a folyamatban a rosszindulat, a megalázás és az aljasság tölt be nagy szerepet, ezért fel kell készülnöd minden olyan nem várt eseményre, ami ellened irányul.


 
Ez a csata utószelére vonatkozó konfliktusokat jelenti, de ha már rég elkönyvelted magadban a biztos győzelmet és csak a saját sikereiddel és vágyaiddal foglalkozol, akkor a harc a te oldaladon emelkedik sikerre.
 
Szerelembe ne is gondolkodj ezen a héten, a csata nem alkalmas a románc megélésére, majd ha ennek vége, akkor viszont már jócskán lesz alkalmad rá. Addig türelem, kitartás, de legfőképpen a magadba és a jövődbe vetett hit a legfontosabb. Csak ez lehet győzelmed záloga.
Jó ha tudod azt is, hogy ha beleállsz a rossznyelvek konfliktusaiba, akkor elbuktál! Jegyezd meg végre: a pletyka és a rosszindulat, valamint az aljasság az ő dolga, nem a tied! Te csak építsd a jövődet, ahogyan eddig is tetted, a többivel és a töbiekkel ne foglalkozz!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8564 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x