Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed...
Címlap / Ezotéria / Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

Havasi Patrícia

Ez vár Rád mától, ha a Napod, Holdad vagy az Aszcendensed a Skorpió jegyében áll!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-01

Ma lép a Nap a Skorpió jegyébe, előfordulhat, hogy a következő hetekben intenzívebben éled majd meg érzelmeidet, felfokozott hangulat lesz jellemző egész novemberben.  

A Skorpiók számára a Nap jegyváltása egy igazi örömhír, ami valódi fellendülést hoz, mert elkezdi osztogatni ajándékait, elég bőkezűen teszi mindezt, köszönhető ez a Jupiter jegyváltásának is, hiszen nemcsak a Nap, hanem a Jupiter is skorpióban áll jelenleg.A Jupiter Skorpióban való tranzitálása kitartást,  erős érzelmeket, lelkesedést és optimizmust hoz leginkább a Skorpióknak, de a Bikák sem maradnak ki a jóból.
A következő hónapban a Skorpió jegyében álló Jupiter és Nap együtt felnagyítja a meglévő lehetőségeket, sikert hoz az élet több területén is. Emellett előkerülnek a rejtett ügyek is, minden amit eddig a szőnyeg alá söpörtél, most foglalkoznod kell vele. 
 
A mai nappal a Mars is jegyet vált, belép a Mérleg jegyébe, melynek hatására céljaid megvalósításában elbizonytalanodhatsz. Alkalmazkodóképességed és kompromisszumkészséged viszont jelentősen javulhat a következő napokban, hetekben. 

 
 
Mindezekhez segíteni fog a november 10-i tízmilliószoros nap, amikor is minden gondolatod tízmilliószoros erővel hat. Ajánlatos pozitív gondolatokra koncentrálnod, illetve jót kívánni magadnak és szeretteidnek is. Alapvető igazság, hogy gondolkodásod határozza meg világodat. Alapvetően azok a gondolataid határozzák meg valóságodat, amelyeket nap mint nap elgondolsz. Ha valamilyen téren még nem vagy elégedett, nem érzed magad eléggé sikeresnek, akkor a november 10-e egy kiváló alkalom arra, hogy fejben új életet tervezz meg magadnak. Ismered a mondást, minden fejben dől el! 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 10023 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x