Mandalaválasztó teszt - kiderül, hogy szeretsz igazából!...
Címlap / Ezotéria / Mandalaválasztó teszt - kiderül, hogy szeretsz igazából!

Mandalaválasztó teszt - kiderül, hogy szeretsz igazából!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-22

A népszerű ezoterikus festőművésznő, Dukai K. Szilvi két csodaszép mandalája mutatja meg, milyen szeretetet rejt a szíved! Válaszd ki az egyiket és olvasd a megfejtést!  

 A mandala szó, az ősi indiai nyelvből, a szanszkritból származik. Jelentése: kör, ív, körszelet, korong. Más vélemény szerint jelentése az elmével is kapcsolatban áll (manas a. m. „elme”). Eredetét tekintve leginkább a buddhista tibeti és indiai kultúrához köthető, ahol ma is, évezredek óta használják meditációs technikákhoz, gyakorlatokhoz. Azonban nem kell Indiáig mennünk, ha mandalát akarunk látni, egy míves magyar agyagtányér virágmintjája épp úgy mandala, ahogy a tempomok rózsaablaka, vagy egy virág kelyhe. Dukai K Szilvi két mandalája - egyébként ha igazán beleszeretsz, meg itt is vásárolhatod őket - a tűz és a víz, a nap és a hold, a kettősség színeiben tündököl. Mindegy, melyik tetszik jobban, mert nem tudsz most rosszul választani! A szívedben ott van a szeretet. Szóval nézd kicsit ezt a képet, és amelyik felé a szíved húz, annak a leírását olvasd el: 

1. A kék mandala


A kiindulópont. Holderő, nedves, változékony, hűvös. 

A szeretet a szívedben kedves. Megválogatja kit tüntet ki, és egyáltalán nem könnyű eljutni a középpontjáig. Soha nem fáj annyira semmi, mintha egy ilyen mély, igazi, baráti szeretet megcsal téged valahogy. Neked nehéz és időigényes dolog elnyerni a barátságodat. A csalódásaid, akár a mandala belső körei, kis falakat zárnak a szíved köré. Emiatt ha valaki eljut a középső körbe, akkor a legnagyobb, legőszintébb, legodaadóbb szeretetre számíthat, amit csak adhat valaki . 

A te szereteted olyan, akár a víz ölelése, mindenhová elér, minden apróságot észrevesz, mindenre figyelni képes - és azt nyújtja, amire a másiknak igazán és a legjobban szüksége van. 

Szerelmed örök - nem ismered a tréfát, ha párkapcsolatról van szó.  Neked inkább be legyen senki, ha nem az IGAZI van, így nagy betűkkel. 

Szeretettel viseltetsz a növények és a tárgyak iránt, azonban lehet, hogy egy túlzottan mozgékony kis állatot már nehezebb lesz megszeretni. Nehezen engedsz el valakit a szívedből, szeretteid halála nagyon megvisel, mert nehezen tudod kimutatni fájdalmas gyászodat. 

 

2. A narancs mandala 


A nemző, a megtermékenyítő. Naperő, forró, állandó, száraz.
 

A szeretet a szívedben átható! Nyitott és barátkozó, kedves szeretetedet sokan élvezik, azonban igaz barátod kevés akad. Lehet, hogy mások azt hiszik rólad, amit a nóta mond, hogy "barátod az egész világ", azonban ez csak a látszat. Kedvességed miatt sokan hiszik, hogy közelebb állnak hozzád, mint valójában. 

Akit a szíved közepébe engedsz, annak bizony ki kell állnia az igazi barátság próbatételeit, meg kell békülnie, ha egyszer-egyszer összekaptok, tudnia kell megbocsátani, ahogy te is tudsz. 

Amikor szerelmes vagy, a csillagokat is lehozod az égről annak, akit szeretsz. Nem szívesen vagy egyedül, de ha egyszer tényleg megérintik a szívedet, vigyáznod kell hogy ne légy kiszolgáltatottá. 

Szereted, ha sokan vannak körülötted, ha nagy a nyüzsgés. Élvezed a társaságot, és ha éreztetik veled, hogy fontos vagy. 
Jó, hogy érzéseidet képes vagy megélni, kimutatni, de ne bánts senkit azért, ha ő nem ilyen. Hiszen nem lehetünk egyformák. 

Ha mindkét mandala egyformán kedves volt a szívednek, akkor a két jellemzés vegyesen igaz rád, akkor olyan vagy, akár a szél. Néha ide,néha oda húzol. 


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6032 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x