Megerősítő mantrák - 7 imádság a nehéz időkre
Címlap / Ezotéria / Megerősítő mantrák - 7 imádság a nehéz időkre

Megerősítő mantrák - 7 imádság a nehéz időkre

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-05

Sokan kérdezik a rontáslevétel előtt, hogyan is tehetnének szert egy kicsit nagyobb önbizalomra? Hogy lehetne megerősödni lélekben akkor is, ha nagyon nehezen mennek a dolgok. Ha úgy érezzük, hogy ránk jár a rúd, vagy ha nehézségeink vannak az élet szinte minden területén.  

 Ezért írtam ezt a mantrát, imádságot, megerősítést, aki, aminek mondani szereti. Aki hívő, bátran kiegészítheti úgy, ahogy Istent kérné – aki nem, nos neki elég, ha megerősítő mondatokként használja.  
Ezeket a mondatokat minden reggel ébredéskor érdemes elmondani, és minden este elalváskor megerősíteni. Egészen addig, míg egyre jobban és jobban nem mennek a dolgaink. Ezek a lelki erőt adó gondolatok nem távolítják el senkiről az átkot, a rontást, vagy a negatív erőket, de segítenek megerősödni annyira, hogy el tudja végezni a rítust, legyen ideje, ereje és pénze rá. 
 
 • Kérem, elfogadom és köszönöm az erőt, ami minden napomat segíti, minden cselekedetemet áthatja! 
   
 • Kérem, elfogadom és köszönöm a lehetőségeket, melyeket minden nap kapok, és élek velük, hogy magam és szeretteim életét jobbá tegyem! 
   
 • Kérem,elfogadom és köszönöm a nehézségeket, melyeket minden nap kapok, mert általuk tanulok, fejlődöm. 
   
 • Kérem, elfogadom és köszönöm azokat az embereket, akikkel mindennapjaim során találkozom – mindegyikük üzenetét igyekszem megérteni, befogadni, magam javára fordítani. 
   
 • Kérem, elfogadom és köszönöm az anyagi javakat, amik körülvesznek, igyekezetem szerint a legjobban kamatoztatom ezeket. 
   
 • Kérem, elfogadom és köszönöm az egészséget. Igyekszem testi állapotomért megtenni mindent, ami erőmből, lehetőségeimből és tudásomból telik, mozgással egészséges ételekkel és a jó levegővel. 
   
 • Kérem, elfogadom és köszönöm azt a társat, aki mellettem van / Kérem, elfogadom és köszönöm, hogy megtalálhatom azt a társat, aki hozzám illik. (Azt kell használni, ami igaz ránk.)

   
Az állítások segítenek a hétköznapokat átvészelni, megerősítik a belső erőt. Érdemes őket magunknál hordani a pénztárcánkban, vagy olyan helyen, ahol könnyen és bármikor hozzáférhetünk. A rontáslevétel során ezek az állítások minden nap további megerősítést adnak. Ha úgy érezzük, hogy nagy szükségünk van ezekre a megerősítésekre, érdemes kitölteni a tesztet, hogy megtudhassuk, van-e rajtunk rontás, vagy negatív erő. Ráadásul ingyen és azonnal >>Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12864 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x