Cigánykártya jóslás 2019-re: reménykeltő esztendő!
Címlap / Ezotéria / Cigánykártya jóslás 2019-re: reménykeltő esztendő!

Cigánykártya jóslás 2019-re: reménykeltő esztendő!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-25

2019 a vágyak beteljesítésének éve! A vágy kártyája érkezett középre, és ez az egész évet meghatározza. Halogatott, eddig be nem váltott vágyaid vannak? Akkor ez a te esztendőd lesz, hiszen 2019-ben számos lehetőséget kapsz arra, hogy megvalósítsd ezeket.  

Egész éves előrejelzés a 2019-es esztendőre az Igazi cigánykártya című könyv (Bioenergetic kiadó) szerzőjétől. 

Az első negyedév

Arra kell figyelmet fordítanunk, amit tapasztalati úton tudunk megtanulni. Az év eleje lehetőséget ad, hogy a rossz szokásokat magunk mögött hagyjuk. Valentin naptól a márciusi időszak végéig érdemes azoknak nyitott szemmel járniuk, akiknek még nincs párkapcsolata, mert ez az időszak kifejezetten a szerelmet támogatja.

A második negyedév

A passzivitásról szól. A tavaszi immunizálás nagyon fontos szerepet kap ebben az esztendőben, szedjünk vitaminokat. Olyan tevékenységekre érdemes sort kerítenünk, amelyekhez inkább az önismeretre van szükségünk. Különösen azért, mert ha keményebb, nehéz döntésekre van szükség, a késő-tavaszi, kora nyári időszakban, akkor belső biztonságunk erejéből tudunk dönteni.  
 

A harmadik negyedév

Bánjunk takarékosan javainkkal, mert amit meg tudunk óvni, arra bizony a későbbiekben szükségünk lesz majd. Képezzünk tartalékot, még ha nehéznek tűnik, akkor is. Aki szeretne fizetésemelést kapni, ebben az időszakban érdemes kérni. Ha vannak nem tisztázott ügyeink, problémáink, akkor ezeket mindenképp beszéljük meg, gondoljuk át együtt a családdal és mellőzzük a veszekedést. Próbáljunk megértéssel viseltetni egymás iránt.

A negyedik negyedév

Az év utolsó szakában a szüleinktől kapott tanítások kerülnek előtérbe. A családi értékek újraértelmezése, megélése lesz a karácsonyt megelőző időszak fókuszában. Mivel az egész évben a vágyaink, törekvéseink valóra váltására van mód, így az év utolsó szakaszában eléggé feltorlódhatnak azok a dolgok, amelyekre eddig felkészültünk, és most kell befejezni, a megvalósítás utolsó fázisába érkezi, vagy éppen már csak az utolsó igent kell kimondani rájuk.

Összességében olyan évünk lehet, amikor külső és belső értékeinket használhatjuk fel a vágyaink beteljesítéséhez. Ha képessé válunk szembenézni a családi mintáinkból fakadó nehézségekkel, saját rossz tulajdonságainkkal, melyek a lehetőségeink útjában állnak, akkor egy remek esztendő áll előttünk. Ha azonban mentegetjük csak magunkat a valódi megoldások helyett menekülünk, akkor bizony a halogatás, a meg nem valósult vágyak éve is lehet – mi döntjük el, saját életvitelünkkel, hogy melyik lesz az igazság!

Forrás: Horoszkóp havilap - keresd az újságárusoknál!

 
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 12740 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x