A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van
Címlap / Ezotéria / A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van

A láthatatlan kézifék, ami a tudatalattidban van

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-30

Amikor az elérhetetlennek tűnő céljaink kerülnek szóba, hajlamosak vagyunk rögtön felelőst keresni, bűnbakot állítani. "Ha a férjem meghallgatna, ha az anyám jobban szeretett volna, ha a főnököm nem lenne a velejéig romlott, ha… ,ha….,ha… " Akkor mi lenne? Megkapnád, amire vágysz? Nem hiszem!  

Csak az történne, hogy az éned megoldó fele találna neked egy másik kifogást!

De akkor mégis mitévő légy? Meg kellene keresni a láthatatlan kéziféket, ami nem enged egy lépéssel sem közelebb a célodhoz, mint amit biztonságosnak gondolsz. De ne kívül keresd! Nem valaki vagy valami tart vissza! A fék a tudatalattidban van. A gondolataid 88 %-ában, ami a tudatalattid tartományába esik.

Valamikor elhitted vagy tapasztaltad, hogy a célodat elérni veszélyes, lehetetlen, félelmetes, ezért jobban jársz, ha minden ilyen irányú kísérletnél, inkább behúzod a kéziféket. A tudatalattid szerint csalódottnak lenni a pénztelenség miatt kisebb gond, mint életveszélyben lenni a gazdagság miatt.

Sőt, úgy gondolja, hogy a magány biztonságosabb, mint feltárni valaki előtt a legbelsőbb titkaidat. Te persze tudatos szinten gondolhatod másként, csak ahhoz, hogy valóban elérd a célod, minden olyan gondolatot törölnöd kell, ami szerint gazdagnak lenni életveszélyes vagy párkapcsolatban élni kockázatos.

Ebben segít neked a meditáció és a Theta Healing®technika. Egy rövidke irányított meditációval théta tudatállapotba kerülve belenézhetsz a tudatalattidba. Persze nem egyszerre az egészbe, de ha kérdések mentén, a félelmeidet követve egyre mélyebb és mélyebb rétegekbe érsz, akkor megtalálhatod azt az alaphelyzetet, ahol elhitted ezeket a gondolatokat.

Olyan emlékekre bukkansz, aminek a létezéséről fogalmad sem volt, de a belőle származó tapasztalatok, félelmek a tudatalattidon keresztül hatással vannak rád!

De az agyad érdekes szerkezet. Nem tud különbséget tenni a között, amit vizualizációban lát és a között, amit a valóságban. Éppen ezért, ha vizualizálod, hogy törlöd a hitrendszert, az agyad elhiszi és ennek megfelelően kezd működni. Egyszerű, gyors, hatékony. Ha most azt a kérdést tennéd fel magadnak, hogy erre én is képes vagyok? Azt kell, hogy mondjam, igen, mi több, csak te vagy rá képes.


Hiszek a szabad akaratodban és abban, hogy képes vagy választani. Ha ezt a képességet arra használod, hogy problémákat teremts, én elfogadom. De ha mégiscsak elindulnál valami új és izgalmas irányba, akkor tarts velem Theta Healing®meditációs tanfolyamaimon, hogy 3 nap alatt megtaníthassam neked ezt az instant technikát.

A tanfolyamokról és rólam bővebb információt az alábbi weblapon találsz: https://www.ezoanyu.hu/hogyan-tovabb/tanfolyamok

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2237 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x