Ajándék vagy a világ számára!
Címlap / Ezotéria / Ajándék vagy a világ számára!

Móra Klára

Ajándék vagy a világ számára!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-26

Mindannyian különlegesek vagyunk, egyedi tulajdonságokkal és adottságokkal. Mindannyiunkban van olyan tehetség, ami csak ránk jellemző, amivel senki más nem rendelkezik, ami ahhoz szükséges, hogy betöltsük a saját küldetésünket.  

Sokszor alábecsüljük a képességeinket és az értékeinket, mert olyan világban nőttünk fel, ahol a verseny az első. Valakik mércéket szabnak, ezek alapján „falhoz állítanak”, és aki megüti az okoskodók szerint kívánatos szintet, fennmarad.

Nos, ma már nem söpörhetjük a szőnyeg alá, hogy ez a versenyszellem nem működik, megbukott. Az élet nem erről szól. Az élet nem lehet verseny, hiszen mindannyian magunk teremtjük a saját valóságunkat, és ahányan élünk a Földön, annyi félék vagyunk. Mindannyian mások – és a teremtésben éppen ez a csodálatos. Nincs szükség arra, hogy egyformákká, bábukká, bólogató keljfeljancsikká váljunk. Ellenkezőleg! Csodaszép a sokféleségünk, a kreativitásunk, a senkiéhez nem mérhető és össze nem hasonlítható életutunk.

Ajándék vagy a világ számára. Erre ritkán gondolsz. Mert fogva tartanak a hiedelmeid, miszerint mindenki más jobb, mint amilyen te vagy. Mindenki tehetségesebb annál, mint amit te hiszel magadról. Nem vagy elég képzett, nincs elég bátorságod, és egyáltalán, nem is tudod, hogy mi ebben az életben a feladatod…

Új korban élünk, lehetséges, hogy más legyél, mint a többiek. Hiszen az is vagy. Vállalhatod, azt, amiben te másoknál jobb vagy különlegesebb vagy. Ha korábban azt hitted, mert folyton azt sulykolták beléd, hogy ebből meg abból megélni nem lehet – most lehetsz te a példa, és megmutathatod, hogy igenis, ebben az életben bármi lehetséges.

Ezen a bolygón átmenetileg tartózkodunk. Természetesnek vesszük, pedig ajándék minden pillanat, amit az élettől kapunk. Ma reggel például egyszerre két ajándékot is kinyithattál: a két szemedet. Természetesnek veszed, hogy láthatsz, természetesnek, hogy minden áldott nap felébredsz, és csak ritkán jut eszedbe, hogy ez mekkora csodája a teremtésnek.

Indulj csak el befelé, izgalamas felfedezések várnak rád. Rátalálhatsz az önbizalomra, a hitre, az adottságaidra, és végül a küldetésedre. Hagyhatod a mások által felállított mércéket – engedd, hogy ha már annyit fáradtak vele, azoknak ők maguk feleljenek meg. Neked más dolgod van ebben az életben, sokkal fontosabb. Azért vagy itt, hogy teljesebbé tedd a világot, miközben te is jobb emberré válsz. Azért jöttél, hogy valami fontosat tegyél, valami maradandót hagyj magad után. És ha eljön az ideje, akkor a földi életedre visszatekintve elégedett legyél: a legjobbat adtad magadból, megtettél mindent, amit tehettél.

Ajándék vagy a világnak. Lehetsz önmagad. Nincsen hozzá mérce, hiszen senki nem hivatott rá, hogy a te értékeidet, adottságaidat, tehetségedet mérje. Minek is tenné? Van mindenkinek elég feladata, mégpedig saját magával, a saját életével, a saját lelki fejlődésével. Ehhez pedig bizonyosan nem azon keresztül vezet az út, hogy másokat bíráljon, ítélkezzen, véleményezzen, és végül saját magát kifelejtve az Univerzum nagy kirakójából, úgy távozzon, hogy az életének nem volt túl sok értelme.

Nincs mitől tartanod – kérhetsz segítséget.
Az Univerzum melletted áll, ha úgy döntesz, hogy elfogadod és szereted magad, és mersz hinni abban, hogy óriási szereped van a világ jobbá tételében. Ez nem függ semmitől és senkitől, rajtad kívül. A te döntéseidet te hozod meg, a te életed a te döntéseidnek a következménye, a te életedet te éled le – másnak tehát sok beleszólása nem lehet.

Nincs mire várnod, minden adva van ahhoz, hogy önmagad légy.
Nem kell hozzá engedély, senki nem fogja megadni a kezdő lökést neked – kezdj hozzá most mindjárt, bontakozz ki, kamatoztasd a tehetséged, és gazdagítsd vele a világot, addig, amíg megteheted.

 

Ajándék vagy a világ számára, mint ahogy mindenki más is ajándék neked: ki arra tanít, hogy milyen ne legyél, ki pedig arra, hogy milyennek érdemes lenned. Egy biztos: neked kell elindulni az utadon, neked kell megtenni az első lépést, de bízhatsz abban, hogy amint meghozod a döntést, az Univerzum támogatni fog téged, és feltárul az út előtted.

Bízz magadban! Tudsz olyat, amit a világon senki, de senki más nem. Csak tedd meg!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2779 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x