NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Kos jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Kos jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Kos jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez.  

 A Kos általában


A Kos a harcos arcetípusának jegye, központi törekvése a hódítás, énjének kibontakoztatása, akaratának érvényesítése. Spontán, impulzív, türelmetlen, bátor úttörő. Nem aggályoskodik, pillanatok alatt kiheveri a vereséget és csörtet tovább, ezért úgy tűnik nincs tekintettel másokra, holott inkább nem is gondol arra, hogy mások nem úgy látják a dolgokat, ahogy ő. 

Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 


Munka és a Kos 2022-ben 


A Kos jegy szülöttei számára kicsit nehezen indul az év. Úgy érzik nincsenek erejük teljében, a szokásosnál is nagyobb káosz veheti őket körbe, ami – szokásuktól eltérően – most zavarhatja is őket. Februárra visszanyerik erejüket és váratlan ötletek, lehetőségek jelenhetnek meg náluk, amit egy kis kitartással és következetességgel valóra is tudnak váltani. Egész tavasszal folytatódik a sikerszéria: ha hajlandóak változtatni azon, ami elavult és intuíciójukra, érzelmeikre is odafigyelnek nagyszerű időszakuk lehet, hosszantartó eredményekkel.
Június-Júliusban a Mars a Kosban fog járni, így erejük teljében érezhetik magukat. 
Az év vége felé azonban a szokásosnál kicsit nagyobb kompromisszumkészségre van szükségük. A legjobban akkor járnak, természetes kíváncsiságukat felhasználva képzik magukat és tanulnak valami újat.
 
 


Szerelem és a Kos 2022-ben 

A tavasz első napjai meghozhatják egy igazi, tartós, mindent megváltoztató szerelem alapjait. Vigyázniuk kell azonban, mert hamarosan elkaphatja őket a szokásos pánik a függetlenségük elveszésétől. Áprilisban a tartós párkapcsolatban élő Kosoknak is érdemes felülvizsgálniuk, hogy azok a szabályok és keretek, amelyekre a kapcsolat épült érvényesek-e még vagy érdemes felülvizsgálniuk őket és új alapokra helyezni mindent. A nyár elején a szokásosnál érzelmesebbek lesznek, amit a kevésbé tudatos Kosok gyengeségként vagy érzelgősségként is megélhetnek. 
Októbertől legyenek óvatosak a kritikával az élesnyelvűséggel, a pletykával, mert komoly ellentéteket szíthat, és a puskaporos levegő az év végéig is megmaradhat.
 

Egészség és a Kos 2022-ben 


Tavasszal legyenek körültekintőbbek, vigyázzanak a csontozatukra. Nagyon fontos a tél folyamán kiürült ásványianyag és vitaminraktárak feltöltése, mert a szokásosnál hajlamosabbak lehetnek a táplálkozásból eredő hiánybetegségekre. ha ezt betartják a nyári hónapok a kicsattanó egészségé lehetnek. Használják ki természetes mozgásigényüket és sportoljanak minél többet, hogy levezessék energiáikat. Az őszi időszak hozhat feszültségből, idegeskedésből eredő betegségeket, itt sokat segíthet ha nem fojtják el az agressziójukat, hanem levezetést találnak neki, akár még úgy is, hogy kibeszélik magukból vagy papírra vetik. 
 
Legtöbbet akkor fejlődhetnek, ha elismerik és kifejezésre juttatják természetes energiájukat és lendületüket, viszont a zabolátlan kitöréseket visszafogják, ehelyett odafigyelnek arra, hogy az erejük koncentráltabban és célirányosan jusson kifejezésre.
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2691 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x