NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bika jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bika jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Bika jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-18

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez.  

 A Bika 2022-ben 

 

Türelmes, gyakorlatias, állhatatos, valósághű jegy, aki nagyon szereti az állandóságot. Nem veti meg az érzéki örömöket sem, sőt igazi hedonista hírében áll. Lassan melegszik be, viszont ha egyszer beindult megállíthatatlan. Józan gondolkodású, de hajlamos a csökönyösségre, konokságra, nehezen változtat a már bevált sémákon. Vidám és hűséges természet, de nagyon birtokló is tud lenni.

Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 

Munka és a Bika 2022-ben 

 

Az elmúlt időszak nem volt könnyű a Bikáknak: sok minden megingott és megújult, amit eddig biztosnak hittek. A Bika nem szereti a változást, így ezek a változások akár komoly félelmeket, gyökértelenség érzést is okozhattak. Az év első három hónapjában dolgozzanak odafigyeléssel, alaposan és lelkiismeretesen. Ha vállalják a felelősséget a munkájukban, akkor tartós sikereket alapozhatnak meg. Májusban fennáll az elúszás veszélye, fontos lenne meghúzniuk a határokat és nem túlvállalni magukat. Június legyen a pihenésé és élvezeteké, mert utána év végéig már sokkal nyüzsisebb időszak következik.
 
 

Szerelem és a Bika 2022-ben

 

Az év elején rá kell nézned, hogy mik azok az értékek, amik maradandóak a kapcsolatodban és mik azok, amik már csak felesleges teher. Számodra mindenképpen itt a megújulás időszaka, amit nehezen viselsz, de mégis muszáj lesz meglépni, mert ha nem az élet fogja elvenni tőled azt, ami már csak kolonc. Ez a folyamat még egész áprilisban is tartani fog. Ha megtetted azonban, amit az időszak kért, akkor májusban fellélegezhetsz, mert egy gyönyörű időszak fog rád várni. 
 

Egészség és a Bika 2022-ben 

 

A téli időszakban figyeljenek, a meleg öltözködésre, a kiválasztó szervek a szokásosnál érzékenyebbek.  Azoknak a Bikáknak, akik fogyni szeretnének az év eleje kiváló időszak, a szokásosnál kitartóbbak, aszketikusabbak lesznek, így könnyebben el tudják érni a céljaikat.
Az év leggyógyítóbb időszaka Bikák számára a május lesz, tele tápláló, gyógyító energiákkal, használjuk ki a tavasz nyújtotta előnyöket a befelé fordulásra, regenerálódásra. A nyári és őszi időszakban erejük teljében lesznek, novembertől kell fokozottabban figyelni az egészségükre, főleg a szaporítószervek területén.
 
Ebben az évben úgy fejlődhetnek a legtöbbet, ha nyitottak lesznek a változásokra és felfedezik saját, egyedi, senkivel sem összehasonlítható lényüket.
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 

Vissza a 2022-es horoszkópokhoz 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3049 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x