NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Vízöntő jegy asztrológiai előrejelzése...
Címlap / Ezotéria / NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Vízöntő jegy asztrológiai előrejelzése

NAGY ÉVES HOROSZÓP 2022 - a Vízöntő jegy asztrológiai előrejelzése

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

Horoszkóp előrejelzés 2022-re mind a 12 csillagjegy szülöttei számára, valódi asztrológiai képletek alapján. Az általános horoszkóp - bár asztrológus készíti - sosem helyettesíti a személyes képlet alapján adott elemzést, de jó támpntokat adhat az önismerethez a Vízöntő szülöttnek is.  

 Vízöntő és 2022

 

A Vízöntő a régi értékek lerombolója, az osztálykülönbségek eltörlője, az egyén szabadságának fő szószólója. Minden tekintetben függetlenségre törekszik, igyekszik megszabadulni minden korlátozástól. Eredeti, humoros, ötletes, gyors észjárású és semmiképpen sem áll be a sorba: mindig kiemeli és minden eszközzel hangsúlyozza különlegességét. Kiszámíthatatlan, kissé bolond, akinek nehezére esik a következetesség. Elvont gondolatai, sziporkázó ötletei vannak, viszont a megvalósításukhoz már nincs kitartása.

Bővebben a 12 csillagjegyről >> 
 

Munka és a Vízöntő 2022-ben 

Ebben az évben autoritás konfliktusai adódhatnak. Úgy érezheti túlságosan lekötik, irányítani akarják, nem bontakoztatja ki szabadon egyéniségét és nem valósíthatja meg ötleteit. A tavasz első napjai hozhatnak felszabadulást, de vigyázzon arra, hogy terveit összeszedetten, mások számára is befogadhatóan kommunikálja. A túlságosan elvont gondolkodás most nem tesz jó szolgálatot.
A tél folyamán munkahelyi hatalmi harcokkal találhatja magát szembe, amit ön elég nehezen visel. Itt nyugodtan használja énjének hűvös és távolságtartó részét és ne vonódjon bele a játszmákba.
 

Szerelem és a Vízöntő 2022-ben 

 

Áprilisban szíven találhatja Ámor nyila. Természetesen ez roppant ijesztő lesz egy szabadságát mindennél többre tartó Vízöntő számára, de itt most akkor is jó esély nyílik egy tartós, hosszú távú kapcsolat létrehozására. Májusban alkalma nyílik igazán örömteli és érzéki kapcsolódást kialakítani – ne meneküljön el előle, adja meg a testének, ami jár. Novemberben nehéz hónapja lesz, előfordulhat, hogy kapcsolata a szakítás szélére sodródik. Tartson ki, decemberre elvonulnak a viharfelhők és helyreállhat a béke.
 

Egészség és a Vízöntő 2022-ben 

 

Az év első felében fokozott óvatosság ajánlott, mert gyorsasága és szelessége miatt előfordulhatnak balesetek. Nyáron torokproblémái adódhatnak, még a beszédben is akadályoztatva lehet. Ősszel ismét fokozódik a baleset veszély, szaporítószervi gondok is előfordulhatnak, sőt ha nem volt elég óvatos még nemi betegség is felütheti a fejét.

 

A Vízöntők ebben az évben akkor fejlődhetnek a legtöbbet, ha megőrzik rugalmasságukat, viszont túlkapásaiknak és szélsőséges extremitásuknak megpróbálnak ők maguk határt szabni.
 
 
 
Ha nem tudod, mettől meddig tart egy csillagjegy, vagy mi a te horoszkópod, kattints IDE 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3001 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x