Apró szerelmi varázslatok Bálint-napra
Címlap / Ezotéria / Apró szerelmi varázslatok Bálint-napra

Apró szerelmi varázslatok Bálint-napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-08

Elérkezett a várva várt Valentin-nap. Ez az ünnep tele van a szerelmet erősítő szimbolikával, és akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, több mód is van arra, hogy elmerülj a most áramló romantikus energiafolyamban.  

Viselj rózsaszínt és pirosat!

A rózsaszín egyszerre vibrálja az önbizalom és a cukiság energiáját, míg a piros a szenvedélyét és a vágyét. A kettőt akár kombinálhatod is, persze a jó ízlés határain belül. Felerősíti a rezgéseidet, ha ezt a két színt hordod, vagy beépíted a sminkedbe. Ma igazán nem kell sokat gondolkodni azon, feltedd-e azt a tűzpiros rúzst!Használd a rózsakvarc erejét!

A rózsakvarc energiájának kihasználására a Valentin-nap a tökéletes nap. Mivel ez a kristály rózsaszín színű, elképesztő én-energiát is vibrál. Vidd ma magaddal, ékszerként viselve vagy a zsebedben hordva. Minél közelebb van a testedhez, annál erősebb a hatása.

A rózsák ragyogó energiája

Nem meglepő, hogy a rózsa a fő választás Valentin-napra. A legnépszerűbb rózsafajták nemcsak rózsaszínek és pirosak, hanem arról is ismertek, hogy fokozzák a szerelmi varázslatokat. Ha nincs párod, vegyél magadnak egy szálat, hogy felerősítse az érzéki és romantikus energiát. Szirmokból készíthetsz egy kis rózsavizet is, amit arctonikként vagy légfrissítőként is alkalmazhatsz.

A csokoládé csodás rezgése

A csokoládé jól ismert afrodiziákum, így nem csoda, hogy igazán passzol a Valentin-naphoz. Már a csokoládéevés is rendkívül érzéki tud lenni, amellett, hogy emeli a pulzusszámot, fokozza a véráramlást, és fokozza a szerotoninszintet az agyban. Egy forró csoki kettesben?
  
PRÓBÁLD KI EZT IS: Szerelmi kötés Valentin napra - mágikus tanácsok kezdőknek és haladóknak
   
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 752 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x