Útmutató a fák lelkéhez!
Címlap / Ezotéria / Útmutató a fák lelkéhez!

Útmutató a fák lelkéhez!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A fák és az ember kapcsolata az idők kezdetére nyúlik vissza. Sajnos az ezoterikus tanítások a fákról nagy részben elvesztek. Az ember ahogy elveszítette a lelkével a kapcsolatát, fokozatosan megkérdőjelezte, majd megtagadta, hogy a teremtés többi tagjának is lelke van. Elveszítettük kapcsolatunkat belső természetünkkel, és külső természetünkkel.  

A fák és az ember kapcsolata az idők kezdetére nyúlik vissza. Sajnos az ezoterikus tanítások a fákról nagy részben elvesztek. Az ember ahogy elveszítette a lelkével a kapcsolatát, fokozatosan megkérdőjelezte, majd megtagadta, hogy a teremtés többi tagjának is lelke van. Elveszítettük kapcsolatunkat belső természetünkkel, és külső természetünkkel. A lélek világa misztikus ködbe burkolózott. A halhatatlan lelket a filozófiai viták, és hiedelmek szintjére süllyesztettük és már hinni is alig merünk benne. Ezt hívják az ember bukásának. Hála istennek úgy tűnik hogy manapság -talán nem véletlenül- az ősi tudás újra felelevenedik.

A lélek tanításait a belső természet újrafelfedezését szomjazzák az emberek. Napvilágot látnak elfeledett korok módszerei. Atlantiszi, druida, maja, őskeresztény, médiumi tanítások. Ahogy felismerjük hogy lelkünk van felismerjük ,hogy mindennek lelke van még a fáknak is.

A fákat a taoista mesterek bölcs szellemeknek tekintették és beszélgettek velük. A druidák minden szertartásukat fáknál végezték. Valódi csodákat tettek a fák erőinek felhasználásával. Kevesen tudják hogy a modern parapszichológia is nagy eredményeket mutatott fel ezen a téren. A hazugságvizsgáló feltalálója kipróbálta növényeken készülékét és bebizonyította hogy az ember szándékait képesek a növények előre jelezni. Hihetetlen mégis igaz. Egy maláriás ember betegségét hamarabb jelzi egy fa mint a modern orvosi diagnosztika. Az életfa magának a teremtésnek a szimbóluma. Nagy titkok fedik fel magukat ha a fákkal spirituális értelemben is foglalkozunk. De hogyan kezdjünk neki?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4128 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x