A Halak szerelmi élete
Címlap / Ezotéria / A Halak szerelmi élete

A Halak szerelmi élete

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Ha Halak típusú emberrel osztjuk meg legintimebb világunkat, akkor nagyon sokszor lehet olyan érzésünk, hogy az érzelmek mély tengerében lubickolunk. Halak kedvesünk megajándékoz minket hihetetlenül gazdag álomvilágával, s bizony nem kevés romantikával fűszerezi meg a szürke hétköznapokat.  

Ha Halak típusú emberrel osztjuk meg legintimebb világunkat, akkor nagyon sokszor lehet olyan érzésünk, hogy az érzelmek mély tengerében lubickolunk. Halak kedvesünk megajándékoz minket hihetetlenül gazdag álomvilágával, s bizony nem kevés romantikával fűszerezi meg a szürke hétköznapokat. Persze, hogy ezt élvezzük, vagy sem, az, nagyban függ attól, hogy mi magunk mennyire tartunk igényt arra, hogy érzelmeinket kifejezhessük. Ha kimondottan idegesít minket a „lelkizés”, mi több, időpocsékolásnak, s célszerűtlen időtöltésnek tartjuk, akkor nagyon irritál majd minket az, hogy kedvesünk nehezen boldogul a racionális, földi világban.

Olyannak tűnhet számunkra, mintha nem lennének gyökerei a földön, s egyfolytában valamilyen ködös, rózsaszín álomvilágban tartózkodna. Csak akkor vállaljunk fel egy komoly kapcsolatot olyan emberrel, aki a Halak archetípushoz erőteljesen kötődik, ha fel tudjuk vállalni vele együtt azt is, hogy az anyagi világ síkján az életközösségünket nagyrészt egyedül fogjuk kormányozni. Vagyis: Ő hozza a rendkívül mély érzelemvilágot, de a racionalitást mi magunk tesszük majd bele a kapcsolatba. Fel kell, hogy vállaljuk azokat a kötelezettségeket, amelyeket a villanyszámla befizetése jelent, vagy pedig azon egyszerű feladat, hogy a kiégett villanykörte helyére egy újat csavarjunk be. Persze számon kell tartanunk bankügyeinket, s minden egyes számlát, ami érkezik. Ha ezt felvállaljuk, s nem bosszant Halak kedvesünk álmodozó hajlama, akkor remekül kiegészíthetjük egymást.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 6450 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x