El akarták lopni Király Viktor cipőjét
Címlap / El akarták lopni Király Viktor cipőjét

El akarták lopni Király Viktor cipőjét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-28

Egy mindenre elszánt rajongó ámokfutását sikerült lencsevégre kapni, amint saját testi épségét kockáztatva, teljesen illegális módon küzd imádott idolja Puma cipőjéért, amiből csupán egyetlen darab létezik az országban!  

Editke teljesen átszellemülve kúszik, raktárba oson, ajtót betör, majd farkasszemet néz a biztonsági őrrel, azért, hogy övé legyen kedvenc énekese egyedi tervezésű lábbelije. Hogy sikerült-e neki megszerezni a zsákmányt, az kiderül itt!

Editke példájából okulva érdemes még ma ellátogatni a www.celebcucc.hu weboldalra, mely összegyűjti Magyarország ismert embereit (sportolók, zenészek, média szereplők, színészek, modellek, egyéb közéleti személyek), akik rajongóik számára csupa egyedi, különleges, nagy eszmei értéket képviselő személyes tárgyakat, relikviákat ajánlanak fel web áruház és aukció keretén belül.

A weboldalon érdekes sztár fotósorozatokat találsz, és megtalálod a felajánlott tárgyakhoz fűződő érdekes történeteket, emlékeket is. Licitre fel, hiszen nem tudhatod, hogy hány őrült rajongó pályázik még az általad preferált sztár relikviájára! Fontos még, hogy minden eladott termék árából jótékonykodnak, ezért a szlogen: "A Jótékony Sztárok Közössége"!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 559 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x