Kudarchét a lányiskolában
Címlap / Kudarchét a lányiskolában

Kudarchét a lányiskolában

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

"Kudarchéttel" készítik fel a tanulókat a kockázatvállalásra és a rugalmasságra egy színvonalas brit lányiskolában. 

Heather Hanbury, a Wimbledoni Gimnázium igazgatónője szerint a gyerekeknek meg kell mutatni, hogy teljesen elfogadható és normális, ha időnként valami nem sikerül az életben. Ezért arra akarják ösztönözni a tanulókat, merjék vállalni a felsülés kockázatát, ahelyett, hogy mindig biztonsági játékot játszanának, és a kudarc kerülésére inkább alacsonyabbra helyeznék a lécet.

A hétfőn kezdődött "kudarchéten" workshopokat, közös megbeszéléseket és számos a témával kapcsolatos elfoglaltságot kínálnak a gimnázium diákjainak. A rendezvényeken a szülők és a gyerekek patronáló tanárai is részt vesznek, hogy megosszák a tanulókkal saját kudarcaik történeteit. De egyebek mellett olyan híres emberek YouTube-klipjeit is levetítik, akik életük során kudarcot vallottak, ám aztán ismét talpra álltak és haladtak tovább a pályájukon.


A gyerekeket rá akarják vezetni, hogy a hibákból is lehet okulni, ugyankor annak is megvannak a veszélyei, ha valaki mindenáron el karaja kerülni a kudarcot.

"A lányoknak meg kell tanulniuk, hogyan kell jól megbukni - hogyan legyenek úrrá a kudarcon, hogyan kezeljék azt" - hangsúlyozta az igazgatónő. Mint megjegyezte: az iskola tanulói nagyon sikeresek, de alkalmanként túlreagálják, ha valamiben hibáznak, holott az ugyanúgy a hasznukra válhat.

"Bátorítani akarjuk őket, hogy merészek legyenek az osztályban" - mondta Hanbury, aki négy éve vezeti a független, alapítványi iskolát.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x