Megkapta az engedélyt az abortusztabletta
hirdetés
Címlap / Megkapta az engedélyt az abortusztabletta

Megkapta az engedélyt az abortusztabletta

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-19

Az Országos Gyógyszerészeti Intézet (GYEMSZI-OGYI) megadta az engedélyt az abortusztabletta magyarországi forgalmazására. 

 

Rendezvénynaptár
A Medabon nevű tablettát az indiai Sun Pharmaceutical cég hollandiai központja Magyarország mellett Svédországban, Bulgáriában, Csehországban, Dániában, Norvégiában, Romániában és Szlovákiában is bevezetné - írja az Index. A tabletta Magyarországon nem kerülne patikai forgalomba, csak kórházi körülmények között, szigorúan orvosi felügyelet mellett lesz alkalmazható.

A gyógyszer spontán vetéléshez hasonló állapotot idéz elő. Hatására a nem kívánt magzat vagy petezsák erős vérzéssel távozik a szervezetből, ezért nincs szükség művi beavatkozásra, vákuumszívásra és a méhfal kaparására.

Az abortusztabletta alkalmazását az Egészségügyi Világszervezet (WHO), 2005-ben pedig a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Szakmai Kollégium is támogatta. A szülészeti szakmai kollégium szerint a gyógyszer szigorú feltételek és orvosi ellenőrzés mellett a terhességmegszakítás egyik alternatívája a 8. terhességi hétig, mert a művi abortusznál kevésbé terheli meg a női szervezetet.
 
 
[ 293 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x