Siker, pénz, csillogás - no de mit is akarunk tulajdonképpen?...
hirdetés
Címlap / Karrier / Siker, pénz, csillogás - no de mit is akarunk tulajdonképpen?

Siker, pénz, csillogás - no de mit is akarunk tulajdonképpen?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

Nem újdonság, ha azt mondom, hogy hipnotizálva vagyunk. Sokmillió dolláros reklámpszichológiai kutatások eredményeképpen megmondják, hogy mire kell vágyni. És mi, ha nem vigyázunk, vágyunk, nagyon ügyesen és engedelmesen. Aki már élte át a huszonegyedik századi karácsony-fílinget, az tudja, miről beszélek. 

 

Rendezvénynaptár

Mi különbözteti meg a valódi céljainkat a hipnotikus ál-vágyaktól?
Nagyon egyszerű: ha egy valódi cél beteljesül, jól érezzük magunkat. Ha egy ál-vágy, akkor hiányt, unalmat, ürességet érzünk. "És akkor most mi van?" - kérdezzük magunktól. Azt hiszem, így Karácsony után sokaknak ismerős ez ...

Nézzünk néhányat a megvalósult ál-vágyak, a lelki műanyagok közül:
- "A" megveszi és beépítteti fürdőszobájába a jakuzzit, közel egymillióért. Majd nem használja, mert drága bele a víz (!).
- "B" megveszi a plazmatévét, majd gagyi műsort néz a sokszázezres csúcskütyün és unatkozik. 
- "C-né" plasztikai műtétet kér és kap ajándékba. Senki se veszi észre a különbséget.
- "D" befizet egy nyaralásra a Pucctrendi-szigetekre, majd két hétig ott rohad a napon, és kínzó belső ürességét trópusi koktélokkal próbálja enyhíteni, már amikor nem a laptopját buzerálja a menő krimóban, ahol a többiek nevetnek rajta.
- "E" megasztár lesz, valóságshow-győztes, platinalemezes énekes, esetleg megnyeri a lottóötöst, majd fél éven belül minimum pszichiátriai kezelt lesz, mert nem bír mit kezdeni a rászakadt hírnévvel és gazdagsággal. Jobbik esetben fél év múlva ugyanazt a sutyerák életet éli, mint annak előtte, nagyobb sebességgel szórva szét a pénzt, mint ahogy megnyerte.

Mindennapi példák ezek, és emiatt van, hogy ma már a legtöbb ember nem örömteli izgalommal néz a születésnapok, karácsonyok, házassági évfordulók elébe, hanem szorongással és nyomasztó előérzettel. Persze, nehéz úgy örülni, ha legjobb esetben is azt kapjuk az élettől, amit valójában egyáltalán nem is akartunk ...

Mit jelent Számodra a siker? Mit is szeretnél megvalósítani?
Az év eleje a tervek megfogalmazásának időszaka - érdemes ezt három kérdéskör köré csoportosítani:

- Mit szeretnék birtokolni?
- Mit szeretnék átélni?
- Mivé szeretnék válni?

Érdemes ezt életterületenként megvizsgálni. Család, egészség, gazdagság, hírnév, párkapcsolat, alkotóerő, utazás, barátok, karrier, önművelés, lelki harmónia.

Próbálj meg függetlenedni a "hipnózistól"!
A legprofibb hipnotizőr persze nem is a média. Hanem a tulajdon apu és anyu. Szóval, vigyázz. Nem az a fontos, hogy szerintük - és a világ szerint - mivé kellene válnod, mit kellene birtokolnod, hogy emberi lénynek érezd magadat! Hű, ez nagyon nehéz. Figyelj befelé! Figyeld meg az elkövetkezendő napokban, hogy mi okoz Neked örömet! Az egyik legnagyobb budapesti könyvelőcég (amúgy csontig depressziós) vezetője megtette - és kiderült, hogy az utcán elébe keveredett macska megsimogatása volt ez. Az illető most fontos támogatója egy állatmenhelynek, ő maga vidéken él, szőlőt művel, sok állata van, és amije eddig sosem volt: sok barátja. Egyvalamije nincs: depressziója ...

A boldogság, a siker, a beteljesülés elérésének első lépcsőfoka ez: ne más mondja meg, hogy mi tesz Téged sikeressé, ne más mondja meg, mit kellene Neked megvalósítanod. Ezt Neked kell tudnod, és ennek felismeréséhez, majd főleg a követéséhez komoly bátorság kell. Mindenkinek van egy személyre szabott "siker-útja", amelyen járva lehet, hogy bolondnak fognak nézni, lehet, hogy kevés pénzed lesz, esetleg otthagynak a "támogatóid", mármint azok, akik megsértődnek azon, hogy nem szeretnél velük képmutatós játékokat játszani. Mégis, semmi sem ad annyi örömet, beteljesülés-érzést, belső békét, mint ez.

Kövesd a saját szerencsecsillagod!


Halász Alexandra


Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 6250 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x