Zöldkommunikáció és zöldmarketing konferencia - minőség...
Címlap / Karrier / Zöldkommunikáció és zöldmarketing konferencia - minőség a környezetért

Zöldkommunikáció és zöldmarketing konferencia - minőség a környezetért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-20

A Kreatív Csoport második alkalommal rendezi meg május 27-én a Zöldkommunikáció és zöldmarketing konferenciát. Zéró-budget marketing, ötletek, lehetőségek, tippek a zöldmarketing szolgálatában. 

A konferencia előadói lesz többek között DR. HETESI ZSOLT asztrofizikus és GULYÁS EMESE, a Tudatos Vásárlók Egyesületének közgazdásza, akinek előadásából számos példát láthatunk a magyar piac jó termékeire.

Ezt követően Zéró-budget marketinges kerestetik előadáscímmel DAKÓ ANDREÁTÓL, a WWF kommunikációs és marketingigazgatójától megtudhatjuk, hogyan érhető el egymilliárd ember 125 országban, az Earth-Hour sztori bemutatása.

Marketing


Fontos projektek valódi támogatása témában tart előadást POGÁNY ÉDA, a Coca- Cola Magyarország kommunikációs és közkapcsolati igazgatója. A SPAR Magyarország Kft. kommunikációs vezetőjének, LABER ZSUZSÁNAK köszönhetően a résztvevők megismerhetik 2 millió tyúk megmentésének történetét, az aranytojás és a SPAR esetét.

Kreatív Csoport >>

Mivel és kire céloz a Magyar Telekom?
Erre a kérdésre SZOMOLÁNYI KATALINTÓL, a Magyar Telekom vállalati fenntarthatósági osztályvezetőjétől kapunk választ. A Pesti Est képviseletében BALÁZS JENŐ lapmenedzser arról fog beszámolni, hogy milyen formában jelennek meg a Zöld lapok a Pesti Estnél. Őt követi DAN SWARTZ, egy fair trade amerikai Pesten, a Dan’Treehugger Café tulajdonosa.

Hogyan támogatja egy ágazat fenntartható irányba történő fejlődését egy K+F alapítvány működése? Erre válaszol MÁRTA IRÉN, a Holcim kommunikációs igazgatójának előadása.

Zöld

A nap folyamán számos példamutató zöld reklámfilmet vetítünk le, s mindezek mellett a konferencia előterében folyamatosan zajlik majd a ZÖLD MATCHMAKING, amelynek résztvevőiről a Kreatív Online olvasói szavazással döntöttek.

A helyszínt az International Business School (IBS) biztosítja (1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Részletes program >>

(Fotók: piqs.de - MIcky: Hey you, get back in line!; Francisco Javier: Realce natural)
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3373 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x