A békés harcos Budapestre jön
Címlap / Karrier / A békés harcos Budapestre jön

A békés harcos Budapestre jön

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-10-05

A népszerű könyv a Békés Harcos útja írója, Dan Millman Magyarországra látogat 2013. szeptember 18-án. A Sikerember Sorozat szervezésében, hogy előadást tartson arról, hogyan lehetünk mi magunk is békés harcosok. 

Millman a könyveiben remekül megmagyarázza, miként lehetséges ezt a két teljesen ellentétes fogalmat összeegyeztetni. Mindezt most élőben is hallhatjuk. Millman szerint "A harcos nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. Egy jó harcos nem tökéletes, nem győz mindig, nem sérthetetlen... A jó harcos nagyon is sebezhető... Ez teszi igazán bátorrá! A harcos cselekszik, csak a bolond sír! Nincs olyan, hogy kezdet és vég, csak a tett van."


Úgy hisszük nagyon sokunknak meg kell ezt még tanulni, hiszen emberek százezrei ébrednek harci kedvvel reggelente, amit aztán a buszon vagy az autópályán agresszióra konvertálnak és a végén nem marad már bennük csupán kiüresedettség és fáradtság.


Millman hosszú éveken át tanulmányozta a energia, a harc, a küzdelem és az ember egyensúlykeresését, majd saját módszerét a világ minden táján tanítani kezdte. És ahogy várható volt, emberek milliói éhesen hallgatták őt, hiszen mindenki arra vágyik, hogy a békét és harcot harmóniába állítsa önmagában.

Bővebb információ és jegyvásárlás: www.sikeremberek.hu
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2901 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x