Térkép a sikerhez: Oravecz Nórától Szily Nóráig
Címlap / Karrier / Térkép a sikerhez: Oravecz Nórától Szily Nóráig

Térkép a sikerhez: Oravecz Nórától Szily Nóráig

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-08

Nap mint nap látod őket: sikeresek, mosolygósak és birtokában vannak valamiféle tudásnak, amitől napról-napra egyre sikeresebbek. Mi lehet ez? Mit kell tudni ahhoz, hogy valóban sikeres legyél? Mi a siker? Erre ad válasz a 3. Sikertérkép konferencia. 

Ide betérve reggeltől-estig olyan emberek társaságában lehetsz, akik érzik és értik a sikert és akik szeretnék megosztani veled tapasztalataikat, sőt talán titkaikat is.


Oravecz Nóra író és blogger arról beszél majd, miért jó kilógni a sorból és miért nehéz így a cél felé menetelni. Sándor András médiaharcos a siker mögött álló dolgokat mutatja be, hiszen hogyan ismerhetnénk meg a valódi sikert ha nem tudjuk mi áll a háttérben?


Csonka Enikő fittnes világbajnok megismertet mindenkit azzal, hogyan ismerhetjük fel a feladatunkat és hogyan nőhetünk fel hozzá kitartással és sok munkával. Szabó Péter tréner mindenkinek megmutatja, hogy teremteni és siker felé menetelni csak valódi szenvedéllyel lehetséges. Fenyő Iván színész az egyik legnehezebb dolgot választotta előadása témájául, ami nem más, mint a boldogság. Felfedi annak titkát, hogyan találhatjuk meg és megtudhatjuk neki mit is jelent a boldogság, végül Szily Nóra megmutatja nekünk a látszatvilág mögötti valóságot és megtanít mindenkit meglátni azt.


Egy fergeteges konferencia szenzációs előadókkal, meglepetésekkel, és természetesen most is a teljes részvételi díj a helyszínen levásárolható könyvekre, hanganyagokra, és tréningekre!

www.sikerterkep.hu

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 2109 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x