Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap16
Karrier

Rendezvénynaptár
 Az álláskeresés négy varázstrükkje

Az álláskereséshez nagyon sok mindent kell előkészítenünk, elvégeznünk. Nem kétség, szerencse kell hozzá. ahhoz, hogy a szerencsét bevonzzuk, nem árt, ha felkészülünk rá.


Találd meg álmaid állását! - 5 tipp az álommunka megszerzéséhez

Nem ígérgetünk. Nem mondjuk, hogy máról holnapra, vagy azt, hogy egy csapásra összejön. De ha tudatosan élsz, és optimistán tervezel, tiéd lehet az álommunka, és ehhez hasonlóan minden amire vágysz.


Tele a fejed a munkával? - 5 tipp 5 perces munkaközi szünetekre

Feloldozlak! Most, itt, azonnal! Ez nem lógás! Nem rombolja, éppen javtja a munkamorált. A vállalati tréningeken ma már szinte mindenütt oktatják, hogy a dogozó hogyan tud minél hatékonyabban dolgozni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy néha pihenőket iktasson be a munkaidejébe. A pihenőkkel azonban nem növelheti a cég számláját és nem zavarhatja meg a kollégákat. Mit tehetünk ezekben a szünetekben, ha gép előtt ülünk?


 5 hasznos tanács, hogy vezető legyél

Mindannyian hallottunk már az üvegplafonról. Akár akarjuk, akár nem, bizony létezik. Középvezetői szinten még nagyon sok nő van, de felső vezető az már ritka, mint a fehér holló. Ennek nem csak a társadalmi elvárások az okai, hanem gyakran a saját bizonytalanságunk.


Pályázza meg a legjobb állást az internet segítségével!

A versenyzés hozzátartozik életünkhöz. Gondoljunk bele, hogy már kiskorunkban is versenyeztünk. Amikor például a szülőkkel társasjátékoztunk, és az volt a cél hogy első helyen végezzünk. Továbbá az általános iskolában is indulhattunk különböző versenyeken, amelyeken szintén az volt a célunk, hogy első helyen végezzünk.


Erkölcs vagy lojalitás?

A mai kiélezett munkaerőpiacon a munkavállalóknak nagyon sok fogalmat kell megtanulniuk és tartalmukat magukévá tenniük. A "lojalitás" jó példa erre, amit a magyar munkavállalóknak meg kellett tanulniuk és azonosulni kellett a fogalom tartalmával.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x