Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap22
Karrier

Rendezvénynaptár
A szivárvány sikere

Egy megosztó, személyes és szeretetteljes üzenet következik mellyel kapcsolatban egyetlen egy vád biztosan nem érheti sem a szerzőt, sem a szerkesztő csapatot, az, hogy nem őszinte. Kis unokahúgom néhány évvel ezelőtt átütő természetességgel és kedvességgel adta a tudtomra egy borongós késő nyári reggelen, hogy ő honnan származik.


Drága lehet a síelés, ha erre nem figyel

Hófödte hegycsúcsok, napsütés, havas táj és a szinte elmaradhatatlan forralt bor… Önnek is ismerős? Évről évre egyre többen síelnek, akiknek - egyes számítások szerint - legalább a fele külföldön hódol a szenvedélyének.


De kérem szépen, milyen önismeretről van itt szó?!

Minden ember tudja, vagy legalábbis tudni véli. Mindenki kutatja, és néhány szerencsés akár rá is talál. Van, aki oktatja, van, aki ír róla, és csak igazán kevesen ismerik a mikéntjét. Az önismeret gondolkodók, pszichológusok, pszichiáterek, vallási vezetők, celebek megunhatatlan, örök témája.


Ezeket ne higgye el, ha Karácsonykor vásárol

A karácsonyi vásárlási rohamban egyre több helyen lehet tapasztalni, hogy egyes kereskedők nem tartják be a hatályos jogszabályokat. Sok vevő pedig nincs teljesen mértékben tisztában az őt megillető jogaival, így meg sem kérdőjelezi a kereskedő állítását.


Interjú az önbizalomról Vastag Csabával

Mottó: "A ’minél vékonyabb, annál szebb’ téveszmét a média által gerjesztett járványnak tartom… Márpedig én azt mondom: mindenki legyen saját maga!" /Vastag Csaba/


Mire jó egy meghatalmazás?

A mindennapi életben gyakran előfordul, hogy azt szeretnénk, ha nem kellene személyesen megjelennünk például egy hatóságnál, közműszolgáltatónál, a postánál vagy külföldi távollét, esetleg egy betegség miatt nem tudjuk saját magunk intézni ügyeinket.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x