Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29
Karrier

Rendezvénynaptár
Így adja ki lakását biztonságosan

Megkezdődött a lakás bérbeadások szezonja! Sokan ilyenkor adják ki az ingatlanjukat, hiszen rengeteg első éves főiskolás, egyetemista kezdi meg a tanévet egy másik városban.


Ennyibe kerül, ha ajándékozni szeretne

Amennyiben 10 millió forint értékű lakást kíván ajándékozni az unokaöccsének, úgy az unokaöccsének 900 ezer forint ajándékozási illetéket kell fizetnie. Vannak azonban olyan szerencsés kivételek, amikor nem kell ajándékozási illetéket fizetni.


Erős férfiak - gyenge nők

Avagy a nőknek vagy a férfiaknak van több önbizalmuk


A gyermekkori önbizalom megsemmisítése

Az általános és népszerű felfogás a gyermekekkel kapcsolatban az, hogy ártatlanul, vidáman és önbizalommal telve születnek. Mindannyian látunk, akár nap mint nap, gyermekeket, és most itt a kisbabákra gondolok, akik pusztán kacagásukkal mosolyt csalnak szinte minden felnőtt arcára.


Hollywoodi sztori az önbizalom elnyeréséről

Most elmesélem Önöknek, hogy mi a sikeres hollywoodi filmek forgatókönyve és az önbizalom elnyerése közötti párhuzam. Miközben mesélem a történetet, lépésről-lépésre kövessenek a kedvenc filmjükben!


Milyen ügyvédet fogadjak?

Az ügyvéd feladata, hogy ügyfele érdekeit a legmesszebbmenőkig szem előtt tartva eljárjon, és köteles ezen érdekeket a saját, illetve a jogász társai érdekei elé helyezni. Az ügyvédnek hivatását a legjobb tudása szerint, lelkiismeretesen, a jogszabályok megtartásával kell gyakorolnia.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x