Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap29
Karrier

Virág Henrietta:

A háromgyerekes üzletasszony legkisebb gyermeke születésénél mindössze egy hétig volt szülési szabadságon, ugyanis érdekeik úgy kívánták, hogy férje legyen GYES-en. Az ingatlanszakértő szerint távollétében fontos dolgot tanulnak meg a gyermekei.


Egyre többen keresnek munkát online

Míg a munkanélküliségi ráta egy év alatt jelentősen mérséklődött, az új munka reményében regisztrálók száma folyamatosan nő.


Álommunka anyukáknak

Hol tudják kamatoztatni az anyukák azt az empátiát, szervezőkészséget, tenni akarást, amelyet az otthon töltött hónapok során felhalmoztak? Jelentős változás megy keresztül a nőkben, amikor gyermekük születik. Megértőbbek lesznek, empatikussá válnak mások problémái iránt, arra törekszenek, hogy mindenki boldog legyen körülöttük.


Több ezer per indulhat magyar orvosok és ápolók ellen

Fellebbeznek a közel 10 év óta hamisan vádolt orvosok annak érdekében, hogy kollégáikat ne helyezhessék vád alá hasonló, “kettős finanszírozás" ügyekből kifolyólag.


Kulcskompetenciák növekvő hiánya

A vezérigazgatók 63%-a szerint a kulcskompetenciák hiánya jelenti az egyik legnagyobb kockázatot a növekedés szempontjából.


Sosem jártam iskolába

Felmerült már benned a kérdés: “Minek is kell iskolába járni?" Úgy érzed, gyermeked szenved az iskolában, és ettől Te is?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x