HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-23
Karrier

Rendezvénynaptár
Egyre többen keresnek munkát online

Míg a munkanélküliségi ráta egy év alatt jelentősen mérséklődött, az új munka reményében regisztrálók száma folyamatosan nő.


Álommunka anyukáknak

Hol tudják kamatoztatni az anyukák azt az empátiát, szervezőkészséget, tenni akarást, amelyet az otthon töltött hónapok során felhalmoztak? Jelentős változás megy keresztül a nőkben, amikor gyermekük születik. Megértőbbek lesznek, empatikussá válnak mások problémái iránt, arra törekszenek, hogy mindenki boldog legyen körülöttük.


Több ezer per indulhat magyar orvosok és ápolók ellen

Fellebbeznek a közel 10 év óta hamisan vádolt orvosok annak érdekében, hogy kollégáikat ne helyezhessék vád alá hasonló, “kettős finanszírozás" ügyekből kifolyólag.


Kulcskompetenciák növekvő hiánya

A vezérigazgatók 63%-a szerint a kulcskompetenciák hiánya jelenti az egyik legnagyobb kockázatot a növekedés szempontjából.


Sosem jártam iskolába

Felmerült már benned a kérdés: “Minek is kell iskolába járni?" Úgy érzed, gyermeked szenved az iskolában, és ettől Te is?


Interjú a Citroen első női vezérigazgatója

Linda Jackson 2 munkanapon belül válaszolt a Női Autós.hu kérdéseire. Rendkívüli figyelem, csodálatos menedzsment. Nincs hűvös távolságtartás. A magyar vevők is nagyon fontosak Párizsban.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x