Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap31
Karrier

Rendezvénynaptár
Államvizsgák? Diplomavédés?

Soós Zoltán megmondja, hogyan érd el, hogy akkor is jelest kapj, ha a tudásod nem százalékos. Ellensúlyozd megfelelő kommunikációval. Könnyű mondani? Igen! Soós Zoltán arra tanít meg, hogy könnyű legyen mondani


Megbízható és leírható: autóbérlés vásárlás helyett

Az állandó céges autók ideje lejárt. Ma egy előrelátó vezető nem vásárolja, hanem bérli a járműveket alkalmazottai számára. Se kötelező, se casco, ráadásul bármikor cserélhető.


Abortusz tilalom oldja meg a népességszaporulatot?

A Civil Női Kormány arra kívánja felhívni a jövő héten összeülő országgyűlés régi és új tagjainak figyelmét, hogy a népességszaporulatot nem a nők gyerekszüléssel kapcsolatos döntési jogait korlátozó intézkedésekkel lehet elérni, hanem a gyerekes nők helyzetének radikális javításával.


30 éve mentik az élelmiszerfelesleget az Élelmiszerbankok

“Éhes vagyok" ez volt a címe annak az újságcikknek, mely a francia La Croix lapban jelent meg 1984. március 13-án. A cikk hosszan tárgyalta azt az elszomorító tényt, hogy az éhezők száma szinte megszüntethető lenne, ha a rendelkezésre álló élelmiszerfelesleg nem a hulladéklerakókba, hanem az éhezőkhöz kerülne.


84 éves a főiskola legidősebb hallgatója

Éppen most zajlik a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola felvételi kampánya. Ebből az alkalomból kérdezem az Intézmény rektorát, Dr. Banyár Magdolnát, avatott nevén Mahárání Déví Dászít a Főiskoláról.


Adom az Adóm - Én adom. Te adod? Ő adja, mi adjuk. Ti adjátok? Ők adják.

10 milliárd forint. Ennyi adó 1%-ot nem ajánlanak fel az adózók évente. Ezen a tendencián szeretne változtatni a Kreater Társadalmi Innovációs Ügynökség és a Gyermekgyógyítók az adó 1%-ok felajánlását népszerűsítő Adom az Adóm országos kampánnyal.



Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 







ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x