Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4
Karrier
Vállalkozni menő! De vajon bárkinek való? 5 tipp, hogy tudd!

A vállalkozás gondolata igazán jól hangzik, hiszen ki ne akarna a maga ura lenni?! Te osztod be az idődet, magad priorizálod a feladataidat és még sorolhatnám az előnyeit a dolognak. De direkt nem teszem. Ahhoz, hogy belevágj az önállóságba ismerned kell az érem mindkét oldalát.


7 aranyszabály azoknak, akik szerint ha alkudni kell, nincs megalkuvás!

Alkudozás - van, akinek már a szótól is hideg veríték csorog a gerincén. Mások csillogó szemmel, lázban égve vetik magukat az alkuba. Legyen az egyiptomi bazár, magyar bolhapiac, vagy éppen egy bizományi kereskedést folytató üzlet, az alkunak vannak szabályai és tuti trükkjei.


7 intő jel, hogy a karriered veszélyben van

Lelkiállapot, életcél, szerelem? Néhány fontos dolog, melyekre mind-mind kihat a karrierünk alakulása. 7 intő jel, amire érdemes odafigyelned!
Interjú Illemtan - álláskeresőknek

Az élet bizonytalan. Kezdjük a desszerttel! Az állás interjú nagyszerű dolog! Tulajdonképpen olyan hely, ahol kizárólag nagyszerű dolgok történhetnek velünk. Kávéval kínálnak, új emberekkel ismerkedhetünk meg, és kíváncsiak ránk. Ha nem bennünket vesznek fel, akkor sem leszünk rosszabb helyzetben, mint jelenleg.


4 fontos pont álláskeresőknek, amiről gyakran megfeledkezünk

Hogyha már egy ideje munkát keresel, vagy szívesen váltanál, de eddig nem látogatott meg téged a munkavállalók szerencse-kismalaca, akkor most ebben a cikkben olyan pontokra hívom fel a figyelmedet, amin a legtöbb munkakereső átsiklik.


Vissza a munkába, de hogyan?

Munkavállalók milliói térhetnek vissza a munkába, a korábban megszokott kerékvágásba. Vagy mégsem? Azt még korai lenne megítélni, hogy a koronavírus hosszútávon hogyan alakítja át a megszokott rutinokat, a biztonságos munkakezdés azonban most rendkívüli kulcskérdés minden munkáltató számára.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x