Karrier - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap43
Karrier

Rendezvénynaptár
Hogyan kezeld a versengő kollégákat?

A kollégáid túl komolyan veszik és egymásra is leküzdendő akadályként tekintenek? 5 tipp, hogyan kezeljük azokat a munkatársakat, akikben túlteng a versenyszellem.


Ha a főnök bejelöl a Facebookon...

Gondolkodás nélkül elfogadjuk, ha a családtagok, barátok, volt osztálytársak bejelölnek minket a Facebookon, de mi van akkor, ha a főnökünk küld ismerős meghívót? Nem árt kétszer is meggondolni, hogy elfogadjuk-e.


Hogyan szúrjuk ki a jó munkahelyet?

Melyek a jó munkahely legfontosabb ismérvei és hogyan bizonyosodhatunk meg róla, hogy a kiszemelt cégnél valóban jól érezzük majd magunkat? Fogadd meg Bertus Barna, a Harmonet új HR tanácsadójának hasznos ötleteit, ha munkát keresel és szeretnéd könnyebben eldönteni egy vállalatról, hogy valójában jó lenne-e ott dolgozni, vagy sem.


Sose égessük fel a hidakat magunk mögött

Amikor úgy érezzük, eljött az ideje a munkahelyváltásnak, üljünk le és gondoljuk végig, hogyan is kezeljük ezt a dolgot. Egy elhibázott felmondásnak könnyen hosszú távú negatív hatásai is lehetnek.


5 bizonyított tény, amitől jobban érzed magad a munkahelyen

Sajnos a mai gazdasági helyzetben szerencsésnek mondhatja magát az, akinek van munkája. A rengeteg leépítés azzal járt, hogy sok esetben az elküldött dolgozók munkája is a "szerencsésebbek" nyakába szakadt, olykor még kevesebb fizetésért is, mint amennyit előtte fele annyi munkával kerestek. A váltás a legtöbb esetben nem opció, mert nagyon nehéz új munkahelyet találni manapság.


Te meg tudod kérni az árad?

Nem tudom, miért, valamilyen oknál fogva még mindig az a kép él a munkavállalókban, hogy már a jelentkezéskor bizonyítaniuk kell a leendő munkáltatónak, hogy ő a parancsnok, és a jelentkező csak alárendelt pozícióból indíthat. Elgondolkodtam rajta, honnan ez a nagy önalávetés?Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarot


A Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x