Maxicukiság: Paul O’Grady és kutyái újra a képernyőn!...
Címlap / Kedvenc / Maxicukiság: Paul O’Grady és kutyái újra a képernyőn!

Maxicukiság: Paul O’Grady és kutyái újra a képernyőn!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-30

A BAFTA-díjas Paul O’Grady ismét beleveti magát a kutya- és macskaotthon hétköznapjaiba, ahol minden erejével és szeretetével azon dolgozik, hogy a négylábúaknak boldogságos otthont adhasson. A Viasat Nature csatorna már a 7. évadot hozza el a népszerű Paul O’Grady és kutyái című sorozatból, amelyet a lelkes rajongók szombaton 18 órától láthatnak majd. Vigyázat: a sorozat túl sok cukiságot tartalmaz!  

A brit műsorvezető, színész és humorista megrögzött kutyaimádó, aki akár az életét is áldozná az árva négylábúakért – nem túlzás, hiszen egy forgatás alkalmával O’Grady olyan fertőzést kapott el, hogy alig tudták megmenteni az életét.

A világszerte ismert és szeretett Paul O’Grady és kutyái sorozat már a hetedik évadot éli meg! A legújabb epizódokban a műsorvezető visszatér a világ legrégebbi kutya- és macskaotthonába, a londoni Battersea-be, ahol végigköveti a kis árvák életét érkezésüktől egészen az új, boldog családba kerülésig.

Most a házi kedvencek olyan fajtáival is találkozhatunk, amelyek korábban még nem szerepeltek a műsorban, de egyben szívszorító történetekkel is kell szembesülnünk. A Bettersea csapatának töretlen célja az – mindamellett, hogy új családot és otthont találjanak mindenkinek –, hogy elfeledtessék ezekkel a kis állatokkal múltjuk nehézségeit és megpróbáltatásait. O’Grady pedig legnagyobb szeretetével és odaadásával segíti a cél elérését.


Az új évadban feltűnik például egy 14 éves yorkie, Felicity, aki egyedül járva az utcákat élte túl a mindennapokat. Emberi évekre átszámítva 98 évesen ugye, hogy kijárna neki egy szerető gazdi és egy komfortos otthon? Őt az állatbarát műsorvezető egy kis tévénézéssel próbálja jobb kedvre deríteni, míg egy 10 hónapos angol buldogot olvasással. Sikerrel zárul a Reménység nevű kutyus élettörténete is, akinek közel 1 év után végre sikerül új gazdát találni.

A korábbi évadokhoz hasonlóan, a BAFTA-díjat is nyert közszereplő rengeteget tesz azért, hogy ezeknek az állatoknak boldogabb és könnyebb életük lehessen. Szinte minden szomorú történethez boldog befejezés társul, amit minden kutyus megérdemel(ne).

A négylábúak megindító eseményeit a Viasat Nature csatornán követhetik az érdeklődők, február 23-án 18 órától, egymás után négy résszel.

 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1796 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x