Kihunyt csillagok - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Kihunyt csillagok
Elment a Hammond orgona első Lordja

Hatalmas termet, harcsabajusz, immár jó ideje hófehér haj és szakáll, sötét szemüveg. Állandó előfordulási helye a színpad bal oldala, egy jókora Hammond orgona előtt, amelyet állva szólaltatott meg. A rock egyik legzűrzavarosabb bandájának, a Deep Purple-nek alapítója, "nyugalmazott" billentyűse, zeneszerzője.


Blues For Jimi - Gary Moore-tól

A műfaj rajongóinak nagy örömére szeptember 24-én megjelenik végre a Blues For Jimi CD-n, DVD-n, és Blu-ray változatban, annak a Gary Moore-koncertnek a zenei anyaga, amelyet 2007. október 25-én rögzítettek a londoni Hippodrome-ban.


Ő játssza Janis Joplint!

Nézegetve a viszonylag ismeretlennek számító Nina Arianda Broadway-színésznő képeit, nehezen tudja elképzelni az ember, hogy hitelesen el tudja majd játszani (sőt, még a dalait is ő énekli!) a felejthetetlen Janist, akinek élete utolsó hat hónapját filmesítenék meg.


Őrosszasága remekül volt

Első élményeim vele kapcsolatban ahhoz kötődtek, hogy ha a rádióban megszólaltak James Brown jellegzetes, nyögdécselő üvöltései, szüleim rögtön kikapcsolták a rádiót.


Elhunyt Donald

Előző este még két koncertet adott Tokióban a Blues Night Clubban, majd május 13-ára virradóra álmában elhunyt az egykori Booker T. and the M.G.’s kiváló basszusgitárosa Donald "Duck" Dunn - 70 évet élt.


Szívroham végzett a Vasemberrel

Michael "Iron Man" Burks, a kiváló arkansasi blues-rock gitáros európai turnéjáról tért haza, amikor május 6-án az atlantai repülőtéren szívrohamot kapott és a gyors orvosi segítség ellenére meghalt. 54 éves volt.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x