Kihunyt csillagok - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap3...
Kihunyt csillagok
Elment Bugs Henderson, a legendás texasi gitáros

Március 8-án, négy hónapig tartó küzdelem után májrákban elhunyt Bugs Henderson, akit B.B. King és Eric Clapton is a legnagyobb gitárosok között tartott számon. 69 évet élt.


Meghalt Michael Davis, a hírhedt MC5 banda basszusgitárosa

A punk-rock előfutára volt ez a zenekar már az 1960-as években, még a hatóságok figyelmét is felkeltették rendszerellenes szövegeikkel és felforgató erejű muzsikájukkal. Mindössze három album maradt utánuk, köztük a rocktörténelem egyik legjobb koncertlemeze, a Kick Out The Jams 1968-ból.


Whitney Houston váratlan halála beárnyékolja a Grammy-gálát

Derült égből villámcsapás a szakmabelieknek és a rajongók millióinak: Whitney Houston, minden idők egyik legnagyobb rhythm and blues és popénekese nincs többé.


Gary Moore - nagyon hiányzik, de mégis itt van velünk

Egy éve már, hogy sokan magatehetetlenül ültünk számítógépünk előtt, vagy épp mobiltelefonunkkal a kezünkben. Gary Moore váratlan halálhírének hallatán döbbenetet és valami olyan mély fájdalmat éreztünk, mint amikor a hozzánk legközelebb állók közül veszítünk el valakit.


A gitárosok krémje koncerttel emlékezik Hubert Sumlinra

Eric Clapton, Jeff Beck, Buddy Guy, Keith Richards, Derek Trucks és Kenny Wayne Shepherd is ott lesznek február 24-én a New York-i Apollo Theatre-ben, hogy leróják tiszteletüket a tavaly elhunyt Hubert Sumlin gitáros előtt.


 Etta James sincs már

Néhány nappal 74. születésnapja előtt, tegnap érkezett a szomorú hír: eltávozott az élők sorából Etta James, a soul, a blues, a rhythm and blues nagyasszonya, akitől a jazz sem volt idegen. Nagyon beteg volt, tavaly óta tudjuk, hogy leukémiában szenvedett, s emellett több más súlyos betegsége is volt.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x