Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap10...
Kint és Bent
 Az embertelenség 99 arca

Egy szó csupán: Embertelenség. Olyan dolgok halmaza, amik az emberlét alapvető élhetősége ellen vannak. Olyan dolgok, melyektől egyszerűen rosszabb lesz élni, létezni. Nem csak annak, aki elszenvedi, hanem annak is, aki miatt szenved a többi.


FESSÜNK MESÉT avagy néhány szó az arcfestésről

Nagyon sokan szeretnének a szülinapon arcfestőt, csillámtetoválót, hennázót is. Ha felmész az internetre és beírod a keresőbe, hogy arcfestő találsz is szép számmal.


A legfontosabb, amire minden nőnek szüksége van

Mellrák, szívbetegség, súlyfelesleg… Előzd meg - Győzd le!


Jót enni jó, jót tenni jó!

Amikor először hallottam a Magyar Élelmiszerbankról, én azt hittem, állami szervezet, ám hatalmasat tévedtem. Egyesület, mely fantasztikus dolgot tesz: Ételt ad annak aki éhes - abból, ami még fogyasztható, de valami miatt kidobnák.


Ezt kötelező tudnod! Koleszterinszintcsökkentő ételek

Tudtad? Rengeteg természetes étel tartalmaz koleszterinszint csökkentő összetevőt. Ezeket az ételeket könnyen beépítheted a napi étrendedbe, mellékhatások nélkül.


Gyengéden és mosolygósan

Néhány napja Gáspár Kati meghívására egy vacsorán voltam. Mivel előtte fellépésem volt és szorított az idő, így jelmezben érkeztem (mondjuk nálam ez nem ritka, szavazni is bohócban voltam két fellépés között).Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x