Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Kint és Bent
Jön a Nyuszi

Hamarosan jön ismét a nyuszi. Hogyan készülsz a Húsvétra? Készülsz már az ötletekkel, hogyan fogod a tojást kifesteni, hogyan fogod az ünnepi asztalt megteríteni, és hogyan fogod bevonni a gyermekedet is a készülődésbe. Mivel várod a locsolókat? Pénzt adsz nekik, vagy még tojással jutalmazol?


A bohócoknak olyan szép ruhájuk van

Ahhoz, hogy jól öltözött legyél, be kell tartanod néhány alapvető öltözködési szabályt. Ez ugye világos!? Vannak színpárok és minták, amiket nem szabad keverni ahhoz, hogy a megjelenésünk harmonikus legyen. Sokan vélik úgy, hogy a jó bohócos megjelenéshez elég, ha ezeket a szabályokat áthágják és már kész is. Kockás és a csíkos, össze-vissza színek..stb. Szerintem ez az egyik nagy tévedés a bohócokkal kapcsolatosan.


Vízkőtlenítsd a háztartásod zölden

A vegyszeres vízkőtlenítő megoldások helyett, sokkal okosabb környezetbarát módon megszabadulni a vízkőtől. Ezzel véded a saját egészséged és a környezeted is. Hatékonyságában semmivel nem marad alul, mint a flakonos, kémiai összetételű vízkőtlenítő készítmények. Megjegyzés: konyhai kisgépek vízkőmentesítésénél a készülékgyártó előírásait tartsd szem előtt!


A horkolás megszüntetése gyengéd módszerekkel

A gyümölcsök préselése javítja a táplálkozást, és könnyebben emészthetővé teszik a tápanyagokat. Naponta 5 adag gyümölcs vagy zöldséglevet kellene fogyasztani, a legnagyobb baj az, hogy ezt kevesen teszik. Az egyetlen kivétel a szabály szempontjából a citrom és lime. Létezik egy olyan recept amelyet fogyasztva megelőzhetjük a horkolást.


Fürdőszoba takarítása zölden

A flakonos gyári termékek, sok káros mellékhatást okoznak, ezek közé sorolható az erős szaguk miatt fellépő fejfájás, köhögés és egyéb felső légúti tünetek. Megemlíthető még a bőrkiütések széles skálája, de a sor még hosszú. Már csak ezért is megéri zölden takarítani!


Adni jó! Kapni?

Van egy mostanra bizonysággá érő tapasztalatom. Nagyon szeretném, ha megcáfolná végre valaki, de sajnos eddig senkinek sem sikerült. Ez a tapasztalat nem már - és szörnyű belegondolni is - nem készülünk a szülinapokra. Tudjuk, hogy lesz, tudjuk, hogy jön, de nem igazán mozdulunk rá. Tisztelet a kivételnek, aki igenis készül, már hónapokkal, hetekkel korábban nézelődik, foglal, vásárol.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x