Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap2...
Kint és Bent
Fűszerek, több mint ...

Mennyire ismered a fűszereket? Csak ízlésednek megfelelően fűszerezed az ételeid? Megszokásból? Tudtad, hogy a fűszerekkel:természetes módon támogathatod a szervezeted működését? A fűszerek, akár a gyógynövények, hatnak Rád!


Jön a Nyuszi

Hamarosan jön ismét a nyuszi. Hogyan készülsz a Húsvétra? Készülsz már az ötletekkel, hogyan fogod a tojást kifesteni, hogyan fogod az ünnepi asztalt megteríteni, és hogyan fogod bevonni a gyermekedet is a készülődésbe. Mivel várod a locsolókat? Pénzt adsz nekik, vagy még tojással jutalmazol?


A bohócoknak olyan szép ruhájuk van

Ahhoz, hogy jól öltözött legyél, be kell tartanod néhány alapvető öltözködési szabályt. Ez ugye világos!? Vannak színpárok és minták, amiket nem szabad keverni ahhoz, hogy a megjelenésünk harmonikus legyen. Sokan vélik úgy, hogy a jó bohócos megjelenéshez elég, ha ezeket a szabályokat áthágják és már kész is. Kockás és a csíkos, össze-vissza színek..stb. Szerintem ez az egyik nagy tévedés a bohócokkal kapcsolatosan.
Vízkőtlenítsd a háztartásod zölden

A vegyszeres vízkőtlenítő megoldások helyett, sokkal okosabb környezetbarát módon megszabadulni a vízkőtől. Ezzel véded a saját egészséged és a környezeted is. Hatékonyságában semmivel nem marad alul, mint a flakonos, kémiai összetételű vízkőtlenítő készítmények. Megjegyzés: konyhai kisgépek vízkőmentesítésénél a készülékgyártó előírásait tartsd szem előtt!


A horkolás megszüntetése gyengéd módszerekkel

A gyümölcsök préselése javítja a táplálkozást, és könnyebben emészthetővé teszik a tápanyagokat. Naponta 5 adag gyümölcs vagy zöldséglevet kellene fogyasztani, a legnagyobb baj az, hogy ezt kevesen teszik. Az egyetlen kivétel a szabály szempontjából a citrom és lime. Létezik egy olyan recept amelyet fogyasztva megelőzhetjük a horkolást.


Fürdőszoba takarítása zölden

A flakonos gyári termékek, sok káros mellékhatást okoznak, ezek közé sorolható az erős szaguk miatt fellépő fejfájás, köhögés és egyéb felső légúti tünetek. Megemlíthető még a bőrkiütések széles skálája, de a sor még hosszú. Már csak ezért is megéri zölden takarítani!Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x