Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Kint és Bent
Kedélyjavító növények

Folyamatosan fáradt vagy, egész nap éhséggel küzdesz ? Nagyon lehangoló, hogy reggel sötétben indulsz el dolgozni és sötétben érsz haza? Ilyenkor télen, sok embert megvisel a borongós idő.... Köhögés, torokfájás, orrfolyás is gyakrabban jelentkezik. Viszont van néhány illóolaj, ami sokat javíthat a kedélyállapotodon és a téli betegségeken.


Amivel az önvédelem kezdődik…

Sokszor kérdezik, hogy mi kell leginkább a hatékony önvédelemhez? A kérdést meg lehet közelíteni több irányból is. Lehet gondolkozni a harci képességek, készségek fontosságán, lehet a tökéletes fizikai állapot felől megközelíteni és persze ott az óvatosság, a megelőzés kérdése is. Ezek a dolgok mind nagyon fontosak, de egyikre sem lehet azt mondani, hogy a legfontosabb. Miért?


Aranyérmes újévi rezsicsökkentő alapszabályok

Spórolj 2015-ben, energiát és vizet! Gondoltál már rá, hogy kiszámold, hány kiló ruhát mosol egy évben? Egy kis odafigyeléssel rengeteg energiát és vizet és ami lényeg, pénzt is tudsz megtakarítani. Hogyan? Hát úgy, hogy tudatosabban használod a mosógéped. Spórolj! Moss okosan!
Hogyan tovább?

Az előző cikkem egy kicsit felkavarta az állóvizet. Kaptam hideget, meleget, de a tényen ez nem változtat. Kétféle olvasó van. Van aki megérti amit írok, és van aki saját szűrőjén keresztül elvész a sorok között. Megpróbálok most egy rövid, de velős és érthető cikket írni az önvédelemről.


Ha sírni látod a bohócot...

Egy nap csörög a telefon. Egy női hang kereste Galagonya bohócot. Megörültem, mert név szerint engem akar valaki. Ez azt jelenti, hogy jól csinálom a dolgom és már a nevem is ismerős sokak számára. A hölgy jelezte, hogy egy ismerőse ajánlott engem. Hű, ez még jobb ezek szerint annyira ügyes vagyok, hogy ajánlanak is az emberek ismerőseiknek!


 A kidobott étel bűne és a zöld doboz

Ma Magyarországon több százezer gyermek éhezik. Ha kiterjesztve nézzük, akkor családjaik sorsa is ez. A szám óvatos becslések szerint kétmillió körül mozog. Ennyi ember szenved hiányt ma élelemben. Sokan segítenek. Én is írtam már róluk - fogok is még. Mégsem elég ez. Rengetegen vannak akik segítenének de kellene egy kis szervezettség.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x