Kint és bent - Harmonet - Horoszkóp -Ezotéria - Jósda-lap4...
Kint és Bent
Hogyan tovább?

Az előző cikkem egy kicsit felkavarta az állóvizet. Kaptam hideget, meleget, de a tényen ez nem változtat. Kétféle olvasó van. Van aki megérti amit írok, és van aki saját szűrőjén keresztül elvész a sorok között. Megpróbálok most egy rövid, de velős és érthető cikket írni az önvédelemről.


Ha sírni látod a bohócot...

Egy nap csörög a telefon. Egy női hang kereste Galagonya bohócot. Megörültem, mert név szerint engem akar valaki. Ez azt jelenti, hogy jól csinálom a dolgom és már a nevem is ismerős sokak számára. A hölgy jelezte, hogy egy ismerőse ajánlott engem. Hű, ez még jobb ezek szerint annyira ügyes vagyok, hogy ajánlanak is az emberek ismerőseiknek!


 A kidobott étel bűne és a zöld doboz

Ma Magyarországon több százezer gyermek éhezik. Ha kiterjesztve nézzük, akkor családjaik sorsa is ez. A szám óvatos becslések szerint kétmillió körül mozog. Ennyi ember szenved hiányt ma élelemben. Sokan segítenek. Én is írtam már róluk - fogok is még. Mégsem elég ez. Rengetegen vannak akik segítenének de kellene egy kis szervezettség.


Mennyit ér az életed?

Mennyit ér az életed? Ötven forintot? Százötvenet? Ötszázat? Gondolkozz el ezen. Mennyit érsz magadnak, a családodnak, vagy egy idegennek akinek pusztán egy mozdulat és egy eszköz vagy?


Készítsünk otthon garantáltan káros anyagoktól mentes fogkrémet

Megnézted már valaha, hogy miből is áll a bolti fogkrémed? Nézzük most meg együtt egy fogkrémet. A fogkrém márkáját nem írom le, de az egyik TV-ben legreklámozottabbról van szó.


Cigánybűn

Olyan bűn, ami öl. A tény, hogy ma cigány vagy, hétmérföldes hátrány. Rasszistának lenni azt jelenti, hogy egy potenciális gyilkos vagy. Persze szép, tiszta kézzel lehet ölni, fehér kesztyűben, még akár az áldozatok megközelítése sem feltétel, sőt ha nagyon profi vagy, még az is lehet, hogy az áldozatod végül kinyír téged. S nem vagyok benne egész biztos, nem érdemled-e meg valahol mégis, azon a mély szinten, ahol minden dolog összefügg.Több ezer cikk vár még rád, lapozz!
...


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
 
x