HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19
Címlap / Kultúra / Menstruálj örömmel!

Menstruálj örömmel!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-01-19

Ősi kultúrákban a női testet tisztelet övezte, mert az egyes nőben az Istennőt, a Teremető Anyát, a Földanyát látták megtestesülni. Ismerd meg te is a menstruáció termékeny, alkotó energiáit egy másfél napos workshop Hoppál Bori testtudat oktatóval. 

 

Rendezvénynaptár

A női test titkainak tudása nemzedékről nemzedékre szállt: szertartása volt azt először menstruáló lánykának, hogy ünnepként élje meg Nővé válását, a menstruáló nők összegyűltek, hogy külön rítusokkal szenteljék meg Holdnapjaikat.

Manapság sajnos a kulturális nyomás nagyon erősen arrafelé hat, hogy titkolandónak, szégyellendőnek kell megélnünk ezeket a napokat, magunkat pedig gyengének és kiszolgáltatottnak.

Pedig az  indiánoktól sokat tanulhatnánk arról, hogy miként lehet ünnepként, szent időként megélni Holdidőnket. Náluk a menstruáló asszonyokat tisztelet és megbecsülés övezte és teljesen természetes, hogy ilyenkor kímélet és törődés járt nekik. A menstruáló nők különvonultak a „Holdkunyhóba”, ahol együtt álmodtak, álmodoztak, végeztek szertartásokat, énekeltek és táncoltak és élték át újra meg újra a nőiség szentségének ősi erejét.

Ha igazi Holdkunyhót most nem is tudunk idevarázsolni, de mi is megoszthatjuk egymással első menstruációnk történetét, fájdalmainkat, örömeinket, kérdéseinket és válaszainkat. Segítségünkre lesz egy technika is, a Body-Mind Centering® (testtudat központosítás), amely érintéssel, hanggal, légzéssel mutat utat belső üzeneteink eléréséhez, és teszi lehetővé, hogy párbeszédet kezdhessünk testünkkel, női szerveinkkel.

Hogy a menstruáció termékeny, alkotó energiáit még jobban megismerhessük, fogunk táncolni, énekelni, gyurmázni, festeni és a végén mindenki hasznos tanácsokkal térhet majd haza a női ciklus lelki vonatkozásairól, a természetes fájdalomcsillapításról, arról, hogy hogyan ünnepeljük a Holnapokat és arról is, hogy ma is lehet „holdidőként”, „virágzásként” megélni azt, amire most talán még csak azt tudjuk mondani „havibaj.

Időpont: szeptember 29-30 (szombat 10-18, vasárnap 10-14 óráig)
Helyszín: Élet-kör stúdió, Bp. II.ker. Szilágyi Erzsébet fasor 43/b III.em.3
Ár: 10ezer Ft
Bejelentkezés: info@noitestcsodai.hu vagy 30 468 2080
További információ: www.noitestcsodai.hu


 
 
[3204]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot
 
 
 

ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x