Igazi magyar hétvége a retró hangulatban
Címlap / Kultúra / Igazi magyar hétvége a retró hangulatban

>

Igazi magyar hétvége a retró hangulatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-02

Július közepén igazi magyar hagyományőrző fesztivált rendez a Club Aliga, Balatonvilágoson. A tavaly újonnan megnyílt retró-üdülőközpont most igazi magyar programokkal idézi fel a nosztalgikus időket, és mindezt a hatalmas ősfás strandon, a Balatontól néhány méterre. 

A július 18-19-i hétvégén az igazi magyar programok mellett nemcsak fürdőzni lehet egész nap, de a nosztalgikus magyar filmvetítésen, a „6:3” asztali csocsó és pingpong bajnokságon, a korahűen berendezett retrószobában vagy a retrópresszóban bárki visszutazhat az időben.A retró hangulatról emellett a kézműves kuckó, a betyár olimpia, a vurstli és a kirakodóvásár gondoskodnak.
A lovaglás mellett lehetőség lesz magyar pálinkák és borok kóstolójára, a magyar falatok standján pedig mindenki megkeresheti kedvenc magyar specialitását: a lángostól, a rétesen át a töki pomposzig.A gyerekeket a játszóház, táncház és bábelőadások szórakoztatják egész hétvégén.
A sportos látogatókat pedig a retró biciklik és a sportszerkölcsönző várják nemcsak ezen a hétvégén, de egész nyáron.


Az egykor Fidel Castro által lakott villában pedig természetesen ezen a hétvégén is disco várja a bulizni vágyókat. Köszönhetően a Club Aliga hatalmas rendezvénysátrának a programok rossz idő esetén is megrendezésre kerülnek.


A hétvége részletes programja és további információk a www.clubaliga.hu oldalon találhatóak.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3072 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x