Dübörgő buli - Dj maraton!
Címlap / Kultúra / Dübörgő buli - Dj maraton!

>

Dübörgő buli - Dj maraton!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-11-29

A jövő heti szezonzáró, 72 órás DJ maraton előfutárának is tekinthetjük az előttünk álló hétvégét, ugyanis a Coke Club a pénteken és szombaton is az igényes elektronikus zene kedvelőinek hoz össze partikat a Balaton partján. Pénteken az I Love Deep, szombaton a Rise FM csapata adja a talpalávalót. 

Augusztus 14-én újra lehet mezítláb táncolni a fehér homokban, méghozzá többek között Budai & Vic zenéjére! Július utolsó péntekén az I Love Deep csapata és a Coke Club közönsége megmutatta, hogy mekkora élmény közvetlenül a Balaton partján, a szabad ég alatt bulizni - függetlenül attól, hogy nappal van vagy éjszaka.

Ezúttal az I Love Deep legénysége (Budai & Vic, Madox, Nigel Snorter) kiegészül régen látott ismerősökkel (Nova, Bios, H.G. Dance), illetve a Debut projekt lemezlovasaival, Garayval és Zeevel is. Érdemes már reggel 10 órától elfoglalni a legjobb helyeket a klubban, hiszen a buli délelőtt indul, és egészen hajnal háromig szórakoztatja az arra fogékonyakat az ún. deep hangzás.

Kis pihenő után hasonlóan igényes elektronikus zenei felhozatallal folytatódik a party: szombaton a Rise FM DJ-k idén már másodszor mutatják meg a Coke Club közönségének, hogyan kell egy igazán fergeteges bulit összehozni. A Rise FM Magyarország legfiatalabb rádiója - nem csupán életkora, hanem az általa felvállalt zenei világ és tartalom tekintetében is. A fiatalsággal pedig együtt jár a korlátlan szabadság érzése, amit mindenki átélhet augusztus 15-én a Coke Clubban, a péntekhez hasonlóan már reggel 10 órától, egészen hajnalig.

Mint a Coke Club összes programja, ezek a bulik is ingyenesek, kizárólag a strandbelépőt kell megváltani - de azt is csak este 7 óráig.

 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1601 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x